Start de werkweek goedgeorganiseerd!

Zin in een frisse en goed georganiseerde start op maandagochtend is voor velen een wens, maar lang niet voor iedereen haalbaar. Hieronder de letterlijke woorden van zorgmanager Annemiek:

Het is maandagochtend, start van de dag. Je opent de agenda en de moed zakt je alweer in de schoenen. De planning zit propvol, je hebt 88 ongelezen e-mails in de inbox en een takenlijst met meer dan 50 items, waarvan je de helft al wekenlang doorschuift. Je voelt het knagende gevoel alweer opborrelen.

Zij vertelde in de training tijdens het voorstellen en het benoemen van de persoonlijke situatie hoe het er bij haar voorstond.

Even eerlijk? Ik begrijp haar helemaal en kan zo goed met haar meevoelen. En ik trouwens niet alleen, de halve groep knikte instemmend mee toen zij aan het woord was.

Toen ik nog als manager werkte heb ik jarenlang met een takenpakket gewerkt, wat groter was dan wat passend was binnen de uren die ervoor stonden. Nu ben ik niet het type die graag de omstandigheden de schuld geeft en had het voor een groot deel aan mijzelf te danken. Ik heb het zeg maar met mijn volle verstand toegelaten. Dat zie ik overigens ook terug bij veel deelnemers en ook bij Annemiek. Gelukkig is hier iets aan te doen.

Zit je in dezelfde situatie als Annemiek? Verbetering van de situatie begint met meer de regie nemen over je eigen werkdag en slim leren plannen en organiseren.

Graag deel ik mijn concrete tips met jou en dit bied ik op meerdere manier aan. Helemaal gratis.

1. Ik selecteer iedere maand 2 personen voor een gratis productiviteitsessie.

Een complete training kan ik natuurlijk nooit in een half uur geven, maar ik beloof je dat ik je in dat half uur vooruit help. Ik kan je o.a. adviseren over:

  • Hoe je dagelijks een lege inbox krijgt en houdt!
  • Jouw dagindeling / planning
  • Het prioriteren, plannen en opvolgen van de planning
  • Slimme Outlook tips en trucs. Er valt zoveel te automatiseren
  • Hoe je meer bereikt door minder te doen
  • Hoe je jouw stoorzenders kunt elimineren en 40% productiever wordt
  • Hoe je met 1 klik veel gebruikte teksten tevoorschijn tovert
  • Het loslaten van overtuigingen die jou op je plek houden en waardoor er niets verandert
  • Enz.

Zou je dat willen? Schroom niet, ik sta klaar om je te helpen. Je kunt je hier aanmelden>>

2. Iedere week zend ik mijn gratis masterclass uit: 5 bewezen tips voor het slimmer organiseren van je werk.
Tips, die direct winst opleveren, zodat je niet harder maar slimmer gaat werken!

Meer info en aanmelden kan hier>>

3. Ik heb een e-book geschreven met 5 praktische tips om uren tijd te besparen. Je kunt deze gratis downloaden>>

Een dag na de training ontving ik het evaluatieformulier van Annemiek:

In de training heb ik veel meer geleerd dan ik vooraf had verwacht. Voor mij sprong het in één keer afhandelen / keuzes maken en de nieuwe methode m.b.t. het organiseren van je mail en het goed prioriteren en plannen er uit. Ik start hier per direct mee en het gaat mij veel minder werk en veel meer rust opleveren. Het was fijn om te zien dat ik niet de enige was die het zo op laat lopen. Het meest waardevol is dat mijn inbox aan het einde van de dag op 0 staat, mijn overzichtelijke planning en mijn opvolgsysteem. De nieuwe werkwijze gaat mij lukken en gelukkig heb ik nog een aanvullend programma van jou. 1000 x dank!

Wie weet spreken we elkaar binnenkort in de gratis productiviteitsessie , tijdens de masterclass of via de mail na het downloaden van mijn ebook!

Wil jij ook met meer gemak jouw werk organiseren?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail. Ze zijn allemaal gericht op het creëren van tijdwinst, een hogere kwaliteit van werken en meer werkplezier.
Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Zie mijn privacy verklaring.
user