Meer tijd, gemakkelijker je afspraken nakomen en meer werkplezier!

Heb jij last van een hoge werkdruk? En word je gek van die onophoudelijke stroom aan e-mail waar nooit een einde aan komt? Volg dan mijn online training Weg met e-mailstress.

In deze training leer ik je hoe je razendsnel jouw e-mail kunt afhandelen. En no worries, dit is veel makkelijker dan veel mensen denken.
ja, ik doe mee

Online training Weg met e-mailstress

Word jij onrustig van de enorme stroom aan e-mail die jij elke dag mag verwerken?
Het is zoveel, je weet niet waar je moet beginnen. Het ontbreekt je aan een totaal overzicht. Jouw inbox ontploft en staat vol met acties, het werken wordt er niet leuker van. Je doet even een snelle urgentiebepaling en vlagt de meest belangrijke berichten waar je iets mee moet. Of je zet ze op ongelezen, om vervolgens de volgende dag (of dagen) ze opnieuw te lezen om te kijken of je er vandaag iets mee moet. Wat een tijdverspilling.

Je probeert ook wel eens wat nieuws uit, je ruimt af en toe even goed op, je neemt je voor om het vanaf nu goed bij te houden, maar voor je het weet ben je weer terug bij af. Of misschien lukt het best aardig, maar wil je gewoon graag weten hoe het slimmer kan.

Al die e-mails, sommigen hebben er bijna een dagtaak aan. Laatst kwam de volgende hulpvraag bij mij binnen: ‘wil jij mij helpen om het monster, Outlook genaamd, te verslaan?’ Zo wordt het vaak ervaren en dat is jammer, want wist je dat Outlook juist van grote waarde kan zijn bij het sneller en slimmer organiseren van jouw e-mail? Zal ik je hierbij helpen? Want terwijl jij aan het aanrommelen bent, laat jij intussen uren door je vingers glippen.
ja, ik doe mee

Maak de vertaalslag van de hele dag aanrommelen naar 1 of hooguit 2 x een half uur e-mailafhandeling per dag.

Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld 30% van onze werktijd aan e-mail besteden
Best schokkend he? Zal ik jou leren om 15% van je werktijd terug te verdienen? Reken eens uit wat dit voor jou gaat opleveren!

Ik was ook zo iemand die (buiten mijn afspraken om) het liefst de hele dag in mijn inbox werkte. Jij ook?

Misschien omdat het lekker is om meteen even wat Quick Wins binnen te halen. Misschien omdat je geen urgente dingen wilt missen. En toen je ‘s ochtends jouw Outlook opende, dacht je niet ‘Ik ga even de halve (of hele 😊) ochtend mail verwerken’. Maar voor je het weet, ben je toch weer een aantal uren verder.

‘Snel reageren’ voelt lekker. Iemand heeft je nodig en jij kunt helpen! Heerlijk. Het is alleen funest voor je échte productiviteit. Want wat waren ook alweer die belangrijke grote klussen, die je in de planning had staan? En ben je daar al aan toegekomen?
Mijn doelgroep bestaat vooral uit managers. Maar ben je ook aan het managen, of ben je vooral aan het reageren? Laat jij je leiden door je planning of net als 85% van de professionals door je inbox? Ik kwam erachter dat dit reactief werken veel te veel tijd kost.

Toen ik ging managen in plaats van reageren en de knoppen goed wist te bedienen, je kunt namelijk heel veel automatiseren, kon ik alleen al op dit stuk uren tijd winnen.

Na het volgen van deze training laat jij je niet meer leiden door de stroom aan e-mail dat de hele dag binnenstroomt. Deze stroom leer je razendsnel af te handelen, waardoor je jouw beschikbare tijd kan besteden aan jouw medewerkers en andere belangrijke kerntaken.

Jij hebt als manager toch ook belangrijkere zaken te doen, dan een volle inbox door te spitten op zoek naar openstaande acties?

Hoe zit de training in elkaar?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een e-mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je de video’s waarin ik je o.a. het volgende leer:

  • Je leert door een rigoureuze keuzesystematiek jouw doorloopsnelheid minimaal halveren
  • Je leert meer dan 30 e-mails af te handelen in een half uur, zodat je 7,5 uur overhoudt voor je kerntaken
  • Je leert via één klik e-mails ombouwen tot actie en naar jouw agenda of takenlijst te ‘schieten’
  • Je laat automatisch door MS Outlook e-mails op de juiste plek zetten en nee, dat is niet jouw inbox
  • Je haalt met één klik veel gebruikte teksten tevoorschijn. Dus niet voortdurend hetzelfde bericht typen, of op zoek naar die ene mooie tekst
  • Je start een afspraak of een klus altijd goed voorbereid. Je tovert in één keer de bijbehorende e-mail tevoorschijn
  • De training zit vol voorbeelden die je direct kunt doorvoeren naar jouw eigen praktijksituatie. Ik heb van bovenstaande instellingen in Outlook schermopnames gemaakt. Jij kunt gewoon mee klikken in jouw eigen Outlookomgeving

Krijg je er al zin in? 

ja, ik doe mee

Wat anderen zeggen

Kirsten van Dongen

Algemeen manager Kinnik
Wat een ontzettend nuttige training heb ik bij je mogen volgen!
De training sloot volledig aan bij mijn hoop en verwachting. Mijn mailbox ervoer ik altijd als een zware last. Veel mail en op een gegeven moment niet meer weten waar te beginnen. Outlook is nu echt mijn 'externe brein' geworden. En wat een tijdbesparing om mailtjes in 1 keer af te handelen, althans een besluit te maken over wat ik ermee ga doen. Het is nu een paar weken geleden dat ik de training heb gevolgd en ik heb er nog iedere dag profijt van.
Heel erg bedankt!

Rineke Marwitz

Directeur De Kunstbeweging
Mijn Outlook is nu zo ingesteld dat ik niet door mijn mailbox wordt geleid!
De training van Jetty heb ik als erg prettig ervaren. 
Mijn Outlook is nu zo ingesteld dat ik niet door mijn mailbox wordt geleid, maar orde heb kunnen aanbrengen. Het instellen van het dashboard is een verademing en nu moet ik mijzelf houden aan mijn eigen afspraken...

De heldere uitleg en de praktische aanpak  maakt deze training erg nuttig en aangenaam!

Roelfina Sienema

Senior Medewerker HR Services KwadrantGroep
Ik ben heel enthousiast over de online training!
Wat fijn om de training in eigen tempo te doen en dat je kunt terugkijken. Je gaf veel voorbeelden uit de praktijk, waardoor je het 'nut' van de handelingen  goed kan doortrekken naar je eigen werk. Mijn inbox en mappenstructuur is helemaal opnieuw ingericht en streef er naar om op vaste momenten mijn e-mail af te handelen. Dank voor deze training. Je hebt hem goed en logisch opgezet.  En ook heel prettig: je hebt een mooie, rustige stem om naar te luisteren ☺
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert

Ik stel me graag even voor

Ik ben Jetty Rozema en als trainer, coach en professional organizer is het mijn missie om managers te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite het werk slim kunnen organiseren.

Noem mij maar gerust een ervaringsdeskundige. 27 jaren heb ik als leidinggevende in verschillende organisaties in de gezondheidszorg gewerkt. Het was voor mij ook vaak pittig om alle ballen in de lucht en de boel georganiseerd te houden. Voortdurend was ik bezig om uit te vinden hoe ik zaken slimmer kon organiseren. Na mijn opleiding tot professioneel coach en professional organizer dacht ik: 'Had ik dit alles maar eerder geweten'. Ik probeerde uit wat ik in deze opleidingen leerde en ik heb daar zoveel profijt gehad. Het werken met dit gemak, dát zou ik iedereen willen leren. De uren tijdwinst, dát zou ik iedereen gunnen. Het werd de start van mijn bedrijf 'Organiseer het Goed'.

Inmiddels heb ik duizenden mensen begeleid bij het winnen van tijd, kwaliteit en werkplezier. E-mailafhandeling is daar een belangrijk onderdeel van. Hoe je dat slim doet, dat leer ik je dus in deze online training.

Meest gestelde vragen

Ik geef alvast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen
Welke Outlookversie heb ik nodig?
De video’s zijn opgenomen met MS Outlook 365 Desktop Versie in een Windowsomgeving. Je kunt ook deelnemen met een oudere versie van MS Outlook (tot Outlook 2010). Nagenoeg alle organisaties werken met deze versies. Deze training is niet geschikt voor Outlook voor Mac of gratis Webversies.
Kan ik direct met de online lessen aan de slag?
Na betaling ontvang je direct toegang  en kun je van start gaan.
Wat is de investering?
De investering is €47 exclusief 21% BTW.
Krijg ik toegang toegang tot alle modules ineens of moet ik steeds wachten op het volgende deel?
Je krijgt direct toegang tot alle modules. Mijn ervaring is dat dit prettiger werkt omdat de ene cursist sneller wil en kan dan de andere. Je ontvangt enkele motiverende e-mails om bij te blijven bij de lessen.
Blijf ik toegang houden tot de online omgeving?
Je blijft een jaar toegang houden dus je kunt de training in je eigen tijd en op je eigen tempo volgen.
Kan ik de training voor meerdere personen aanschaffen en hier 1 factuur voor ontvangen?
Ja, dat kan. Mail of bel mij om hier afspraken over te maken.
Kan ik de kosten aftrekken als bedrijfskosten bij de belastingdienst?
Ja, dat is mogelijk. Dit is een investering voor jouw organisatie en dus mogen de kosten worden opgevoerd in de administratie. Ook mag de BTW worden teruggevraagd bij de belastingdienst.
De informatie is helemaal gericht op managers. Is de training ook zinvol voor andere functies?
De deelnemers zijn vaak managers, leidinggevenden, coördinatoren en teamleiders in diverse sectoren, zoals zorg, bouw, kinderopvang, gemeente enz.. De training is ook uitermate geschikt voor iedereen die met MS Outlook werkt en een hoeveelheid werk heeft te plannen en organiseren.
Wat als ik niet tevreden ben?
Inmiddels heb ik duizenden mensen in één van mijn programma’s gehad en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied.
LET OP! Deze training is voor deelnemers met een MS Outlook Versie met een Windows laptop of Windows PC.
€47,-
exclusief 21% btw
Ja, ik doe mee
usercheckmark-circle