Ontdek de winst van slim plannen en organiseren in de incompany groepstraining timemanagement en organiseren met Outlook

We leven in een bijzondere tijd. Er is in de meeste organisaties en bedrijven een personeelstekort en wat wordt er hard gewerkt om toch de gewenste resultaten te behalen.

Ik merk soms dat medewerkers op het punt van omvallen staan en zich uiteindelijk ziek moeten melden. Waardoor er nog meer op de schouders van de andere medewerkers terecht komt. Los van de kosten is dit natuurlijk het laatste wat je wilt.
Ik kom graag in contact

Incompany groepstraining timemanagement en organiseren met Outlook

Is de werkdruk binnen jouw team ook te hoog?

Wist je dat in 2019 meer dan 1,2 miljoen werknemers last had van burn-out klachten? En dat 34% van de werknemers werkdruk of werkstress als reden voor verzuim aangaf? De schade is enorm: 9,4 miljoen verzuimdagen door werknemers, €9.300 verzuimkosten per werknemer en €3,2 miljard aan verzuimkosten voor werkgevers. (Bron TNO Factsheet week van de werkstress 2021) En wat betekent dit voor de werknemer en zijn/haar privé-situatie!

Mijn opdrachtgevers vertellen met regelmaat dat de aanleiding om contact met mij op te nemen voortkomt uit het medewerkers tevredenheidsonderzoek. Te hoge werkdruk wordt vaak genoemd.

Grote kans dat ze last hebben van een overvolle inbox, teveel taken en projecten, een planning die wringt en geen tijd voor de werkelijk belangrijke zaken met alle nare gevolgen van dien. Of misschien zijn ze best goed georganiseerd, maar willen ze graag leren hoe ze dit nog slimmer kunnen doen.

Misschien laten ze uren door de vingers glippen door o.a. gebrek aan focus en overzicht, reactief te werken vanuit de email, onrust over alle 'losse eindjes' die door het hoofd spoken en te druk bezig zijn met het hooghouden van mogelijk de verkeerde ballen.

Hoe zou het voor jouw team zijn als ze met meer gemak en minder moeite het werk kunnen organiseren. Dat je jouw medewerkers ondersteunt door middel van training en begeleiding om de werkdruk te verminderen. Dit mogelijk maken wordt altijd enorm gewaardeerd door de deelnemers.

Uit ervaring blijkt dat de training zich snel weer terugverdient.

Gemiddeld bespaart elke medewerker wel tot 5 uren tijd per week na het volgen van deze training. Dat betekent een besparing op de personeelskosten. Maar er worden ook minder fouten gemaakt en worden faalkosten verminderd. Verder geloof ik erin dat het slim organiseren van het werk naast deze positieve invloed op de kwaliteit van het werk, ook positieve invloed heeft op het humeur en de betrouwbaarheid t.a.v. je (werk)relaties.

Wil jij samen met collega’s of jouw team meters maken door aan de slag te gaan met timemanagement en het strak organiseren van de MS Outlook omgeving?
Stel je voor: iedereen werkt met een overzichtelijke agenda, ze hebben een opgeruimde (digitale) werkplek, dagelijks een lege inbox, een helder hoofd, rust in lijf en leden. Werk komt op tijd af, geen irritaties en frustraties. Ze werken efficiënt en effectief en er wordt minder geklaagd over de werkdruk.

Er wordt plezierig samen gewerkt met collega’s en klanten / cliënten. En zaken komen voor elkaar. Afspraak is afspraak. Ze staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en optimalisatie.
BEKIJK DE TRAININGEN

Lijkt je dat wat? Het is dichterbij dan je denkt!

In de training wordt de (digitale) werkplek, werkwijze en werkplanning geoptimaliseerd.
De training is gericht op het efficiënt en effectief leren (samen)werken. Met veel aandacht voor het inrichten en leren organiseren met MS Outlook.

De training is interactief met veel direct toepasbare tips én inzichten. Tijdens de training gebruikt iedereen de eigen Windows PC/ laptop en gaan ze actief aan de slag in je MS Outlook. Het zit boordevol allerlei krachtige mogelijkheden / praktijkvoorbeelden die voor de deelnemers van toepassing zijn. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen, ervaren en de training afsluiten met een optimaal ingerichte Outlookomgeving. Een systeem wat staat, waar je alles in plant en die alles voor je onthoudt.
Daarnaast bied ik de benodigde nazorg, zodat iedereen de nieuwe werkwijze echt goed kan vasthouden. Een totaalpakket voor een blijvend resultaat. Wat mij hierin motiveert?

Toen ik nog als manager werkte nam ik ook regelmatig deel aan trainingen of congressen. Het kostte met gemak €1000,- voor een dag. En als ik dan geïnspireerd naar huis reed dacht ik: ‘zo en vanaf nu gaat het anders’. Maar voor ik het wist werd ik weer opgeslokt door de waan van de dag. Zo’n dag is dan niets meer dan een mooi tijdverdrijf. Dat vind ik jammer van de investering in tijd en geld. Daarom bied ik na de groepstraining altijd de aanvullende online training en een aanvullende 1 op 1 sessie aan.

Hoe zit de training in elkaar?

Het is een groepstraining met maximaal 10 collega’s / medewerkers. Het is een kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen.

  • We starten met theorie over timemanagement, werkwijze en gedrag en hoe we dit kunnen toepassen bij het plannen en organiseren met Outlook
  • Tijdens de Outlooktraining werkt iedereen in de eigen MS Outlookomgeving.
  • Aan het einde van de training is bij iedereen de Outlookomgeving optimaal ingericht en heeft men kunnen oefenen met belangrijke onderdelen die aan bod komen.
  • De deelnemers hebben de tools in handen om een start te maken met de nieuwe werkwijze.
  • We maken afspraken over e-mail etiquette en onderlinge samenwerking.
  • De deelnemers krijgen een jaar toegang tot de uitgebreide online training Timemanagement en organiseren met Outlook t.w.v. €197,-.
  • Ik geef een concrete opdracht mee vanuit de groepstraining over het volgen van aanvullende lessen.
  • De deelnemers ontvangen een zeer compleet instructieboek als naslagwerk.
  • Na 1-2 weken ontvangt iedere deelnemer online een persoonlijke 1 op 1 sessie van een uur via MS Teams gepland voor een optimaal eindresultaat.

Prijs op aanvraag | Maatwerk mogelijk.

Ik kom graag in contact

Dit is wat anderen over de incompany training zeggen
(beoordeling 9.3)

Reny van der Meer

Manager WWZ De Friese Wouden
Eindelijk een training waar je écht en diréct iets aan hebt!
Ik heb de training gevolgd met een groep managers binnen mijn organisatie. Een week na de groepstraining hadden we allemaal een een individueel terugkommoment voor de ‘puntjes op de i’. 

Wat een goede en inspirerende training, waar ik veel aan ga hebben. De training is duidelijk en professioneel en de opbouw zit goed in elkaar. Ik heb nog meer geleerd dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik heb nu inzicht, overzicht en structuur in mijn agenda. En het lukt me om een lege mailbox te creëren. 

Deze training zou eigenlijk thuishoren bij iedereen die start met het werken als manager!
Wytske-Posthuma

Wytske Posthuma

Algemeen manager & projectmanager GGZ
De training van Jetty is een ware aanrader!
Samen met een aantal collega’s heb ik de training gevolgd. Deze werd online door gegeven en dat verliep vlekkeloos.  Na afloop was ik erg enthousiast en ben direct gestart met de nieuwe werkwijze. 

De training heeft mij veel winst opgeleverd. Deze werkwijze geeft mij meer energie en vooral ook meer werkplezier. Het geeft me het gevoel dat ik meer in controle ben en dat de werkdag mij niet meer 'overkomt'. 

 Jetty is een fijne trainster en heeft veel kennis en ervaring. De missie van Jetty, om managers met een hoge werkdruk te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite hun werk slimmer kunnen organiseren, is dus zeker geslaagd. Dankjewel Jetty!

Epco Bouma

Teamleider KwadrantGroep Academie
Wat behaalden we na de training een mooi resultaat!
Binnen mijn afdeling zijn er verschillende wijzigingen geweest.  Hierdoor dreigden de medewerkers grip en overzicht op het werk te verliezen. Het kostte meer energie dan gebruikelijk en de werkdruk werd als hoog ervaren. Tijd voor actie. 

Jetty kwam met haar geduldige, frisse en pragmatische blik en wat behaalden we na de training een mooi resultaat. Dit is wat de betreffende medewerkers over dit traject met ‘Organiseer het Goed’ zeiden:
– Een cadeautje – Positief, praktisch en zinvol – Heel leuk en leerzaam – Geduldig en zonder zaken op te leggen heeft Jetty ons geholpen – Helder, goed te volgen, handige tools en trucs – Duidelijk en direct uitvoerbaar.
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert

Ik stel me graag even voor

Mijn naam is Jetty Rozema en als trainer, coach en professional organizer is het mijn missie om managers te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite het werk slim kunnen organiseren.

Noem mij maar gerust een ervaringsdeskundige. 27 jaren heb ik als leidinggevende in verschillende organisaties in de gezondheidszorg gewerkt. Het was voor mij ook vaak pittig om alle ballen in de lucht en de boel georganiseerd te houden. Voortdurend was ik bezig om uit te vinden hoe ik zaken slimmer kon organiseren. Na mijn opleiding tot professioneel coach en professional organizer dacht ik: 'Had ik dit alles maar eerder geweten'. Ik probeerde uit wat ik in deze opleidingen leerde en ik heb daar zoveel profijt gehad. Het werken met dit gemak, dát zou ik iedereen willen leren. De uren tijdwinst, dát zou ik iedereen gunnen. Het werd de start van mijn bedrijf 'Organiseer het Goed'.

Inmiddels heb ik meer dan 1.000 mensen begeleid bij het winnen van tijd, kwaliteit en werkplezier. Nog steeds sta ik er versteld van hoe je door het aanleren van eenvoudige methodieken en het doorvoeren van enkele veranderingen in je werkwijze en gedrag zo’n verschil kunt maken. Niet ingewikkeld, ik houd vooral van simpel. Grote kans dat ook jij, net als jouw voorgangers, zult zeggen: ‘deze training had ik járen eerder moeten volgen!'

Veel gestelde vragen

Ik geef alvast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen
Hoe kunnen de deelnemers zich voorbereiden op de training?
Ze mogen er vooral veel zin in krijgen. Ik bespreek alle ins en outs met de opdrachtgever en ik stuur de deelnemers in overleg vooraf informatie, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.
Waar vindt de training plaats?
De training vindt plaats in een vergaderruimte of computerlokaal op locatie, of via MS Teams in combinatie met de online leeromgeving.
Ik twijfel of we tijd kunnen vrijmaken voor het volgen van deze training
Heb je geen tijd of geen prioriteit? Hoeveel frustratie kost het je als je op deze voet door gaat? Ik nodig je van harte uit om mee te doen aan dit programma Zie het als tijd investeren om tijd te maken.
Krijgen de deelnemers toegang tot de complete online training timemanagement en organiseren met Outlook?
Ja. Ze krijgen toegang tot alle modules. Ik geef na de groepstraining een concrete opdracht mee.
Blijven de deelnemers toegang houden tot de online omgeving als naslagwerk?
Ze houden een jaar toegang. Ze kunnen de training in eigen tijd en op eigen tempo opnieuw raadplegen.
Je richt je in je informatie vooral op managers. Is de training ook zinvol voor andere functies?
De deelnemers zijn vaak managers, leidinggevenden, coördinatoren en teamleiders in diverse sectoren, zoals zorg, bouw, kinderopvang, gemeente enz. Maar de training is ook uitermate geschikt voor iedereen die met MS Outlook werkt en een hoeveelheid werk heeft te plannen en organiseren en zeer geschikt om als team te volgen.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ga jij de samenwerking met mij aan?

Profiteer van jarenlange praktijkervaring
Ja, ik ben overtuigd en heb zin in een goed georganiseerde werkplek, werkwijze en werkplanning voor alle deelnemers!
Prijs op aanvraag
maatwerk mogelijk
Ik kom graag in contact
usercheckmark-circle