Ben jij er ook zo zat van dat het werk nooit klaar is en dat je achter de feiten aanloopt?

Heb jij last van een overvolle inbox, teveel taken en projecten, een planning die wringt en geen tijd voor de werkelijk belangrijke zaken met alle nare gevolgen van dien? Of ben jij best goed georganiseerd, maar benieuwd of jij je werk nóg slimmer kunt organiseren?
ja, ik doe mee

Online training Timemanagement en organiseren met Outlook

Waarschijnlijk laat jij (onbewust) uren door je vingers glippen door o.a. gebrek aan focus en overzicht, reactief te werken vanuit je email, onrust over alle 'losse eindjes' die door je hoofd spoken en te druk bezig zijn met het hooghouden van de verkeerde ballen.

Maak de keuze om hier afscheid van te nemen en de regie over jouw werkdag terug te pakken. Ervaar weer rust in je hoofd, word betrouwbaar, lekker productief en creëer ruimte voor belangrijke (privé)zaken. De inzet van mijn methode gaat jou wel 20 uren tijdwinst per maand opleveren. Maar het is veel meer dan tijdbesparing.

Stel je voor: een overzichtelijke agenda, een opgeruimde (digitale) werkplek, dagelijks je inbox leeg, een helder hoofd, rust in lijf en leden. Werk komt op tijd af, geen irritaties en frustraties. Je slaapt lekker en staat opgewekt weer op. Je werkt efficiënt, er is geen gestress en geklaag. (Ook niet van je partner, omdat de laptop 's avonds weer open moet...).  

Wat je wel hebt is succes. Een plezierige samenwerking met collega’s en klanten. Je zaken komen voor elkaar. Afspraak is afspraak. Je staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en optimalisatie en vindt het leuk om uit te zoeken hoe dingen simpeler, beter en sneller kunnen. 

Ontdek de winst van slim plannen en organiseren in de online training timemanagement en organiseren met Outlook 

Gebrek aan overzicht, het onrustige gevoel en de angst om zaken te vergeten zijn vanaf nu verleden tijd. Je hoeft niets meer te onthouden, maar gaat ook niets meer vergeten. En je leert je productiviteit te verhogen en tijd vrij te maken voor zaken die voor jou en jouw organisatie belangrijk zijn.

Lijkt je dat wat? Het is dichterbij dan je denkt!
Ja, ik doe mee
BEKIJK DE TRAININGEN

Maak een nieuwe start met een schone lei!

In de training wordt jouw (digitale) werkplek, werkwijze en werkplanning geoptimaliseerd.
Je leert efficiënt en effectief (samen)werken. Met veel aandacht voor het inrichten en leren organiseren met MS Outlook.

Na het volgen van deze training laat jij je niet meer leiden door de stroom aan e-mail dat de hele dag binnenkomt. Deze stroom leer je razendsnel af te handelen, waardoor je jouw beschikbare tijd kan besteden aan jouw medewerkers en belangrijke kerntaken.

Ik leer jou krachtige keuzes maken, je productiviteit te verhogen door jouw werk slimmer te plannen en te organiseren en met meer focus vanuit doelen te werken.

En ik geef jou de tools in handen om het '0-punt' te bereiken. Dat is het moment waarop werkelijk alles binnen de werkplek is doorlopen en over alles een beslissing is genomen. Alle ruis op de lijn is weg georganiseerd.
Alle taken staan ingepland en de in-box is leeg. Er is een compleet overzicht van alles wat speelt. Dat geeft een fantastisch opgeruimd gevoel. Jij hebt weer de regie en de touwtjes in handen en tijd voor de zaken die voor jou en jouw organisatie belangrijk zijn.

De training zit vol direct toepasbare tips én inzichten. Tijdens de training gebruik je jouw eigen Windows PC/ laptop en ga je actief aan de slag in je MS Outlook. Je ontdekt allerlei krachtige mogelijkheden / praktijkvoorbeelden die voor jou van toepassing zijn. Je sluit de training af met een optimaal ingerichte Outlookomgeving. Een systeem wat staat, waar je alles in plant en die alles voor je onthoudt.

Uit ervaring blijkt dat de training zich heel snel weer terugverdient. Vele uren tijdbesparingminder foutenminder faalkosten en tijd voor belangrijke (privé)zaken! 

Hoe zit de training in elkaar?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een e-mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving.

  • Je volgt de training op een tijdstip en in het tempo wat jou goed uitkomt 
  • Je ontvangt een duidelijke planning en een concreet stappenplan voor het volgen van de training
  • Je volgt de online lessen zelfstandig. Ik heb van alle belangrijke instellingen in Outlook schermopnames gemaakt. Jij kunt gewoon meeklikken in jouw eigen Outlookomgeving.
  • In deze onlinetraining plaats ik onder de lessen (indien van toepassing) opdrachten die je kunt downloaden en opslaan als naslagwerk, of ik verwijs je naar links met relevante informatie.
  • De training zit vol voorbeelden die je direct kunt doorvoeren naar jouw eigen praktijksituatie.
  • Aan het einde van de training is jouw takenpakket ingepland en jouw Outlook helemaal opgeruimd en optimaal van A tot Z ingericht. Je bent startklaar voor de nieuwe werkwijze.
  • Je ontvangt een zeer compleet instructieboek als naslagwerk en een certificaat na het voltooien van alle lessen.
  • Je houdt een jaar toegang tot de online training.

De investering is €247,- exlusief btw.

ja, ik doe mee

Dit is wat anderen over de online training zeggen

Philip Wolffers

Interim senior manager in technische en ICT bedrijven
Naast de tijdbesparing voelt het als "alles onder controle": erg prettig en relaxed!
In mijn opdracht als interim bedrijfsleider bij bouwbedrijf TBI heb ik de online training  (met aansluitend een uur persoonlijke coaching door Jetty) geregeld voor mijn team. Dit op aanraden van collega's die al eerder bij Jetty de klassikale training hadden gevolgd. De training heb ik zelf ook gedaan. De structuur zoals Jetty die aanreikt is echt heel veel beter dan wat ik mijzelf had aangeleerd. Ik ben nu veel beter georganiseerd, heb daadwerkelijk elke dag tenminste één moment dat mijn mailbox helemaal leeg is, hoef ik niet meer van alles terug te zoeken in mijn mail en zijn er geen open eindjes meer. Naast dat het mij daadwerkelijk tijd spaart voelt het meer als "alles onder controle": erg prettig en relaxed. Mijn teamleden hadden dezelfde ervaring en ik zie daar ook de resultaten van. Deze training is dus een aanrader! 

Welmoed Stollenga

Unithoofd financiële zaken Martini Ziekenhuis

De training heeft mij veel rust en overzicht gebracht!
Ik heb de online training gevolgd met een aanvullende 1 op 1 sessie via Teams. 
Het heeft mij veel rust en overzicht gebracht. Het scheelt zoeken als je alle stukken direct bij de afspraak voegt in je agenda en de snelle stap ‘agenda item met bijlage’ is wat mij betreft een echte topper. Hoe vaak ik die al niet heb gebruikt in de korte periode dat ik het zo heb ingericht. Ook het opstarten met de agenda of takenlijst brengt aan het begin van de dag meer focus aan en voorkomt dat je direct vanuit je mailbox gaat werken. Verder geeft een lege mailbox mij enorm veel rust en ruimte om ook bezig te zijn met andere zaken. 
Verder is Jetty een prettige persoonlijkheid en to the point in haar gesprekken. Zij heeft mij met haar training geholpen met waardevolle tips om nog effectiever te kunnen werken.

Rolf Bosscher

Directeur Hygro Temp BV
Wanneer de online training het dubbele zou kosten zou ik het nog zeker doen!
Ik had van mezelf altijd het gevoel dat ik gestructureerd werkte. In de training blijkt dat dat voor een deel ook zo is. Toch kreeg ik veel tips en handigheden tegen die er voor hebben gezorgd dat ik nu in m’n dagelijkse werk efficiënter bezig ben. Vooral de e-mailafhandeling in combinatie met agenda en taken helpt echt. En het consequent de dag en week afsluiten geeft rust. Ik kan iedereen deze online training aanraden. De prijs vind ik zelfs aan de lage kant voor wat je ervoor krijgt. Het is een zeer duidelijke en professionele training die met veel enthousiasme wordt gegeven. Het is ook prettig dat de training is opgesplitst in meerdere korte blokken. Hierdoor is de studietijd per blok goed te overzien en te plannen. Eén van mijn werknemers heeft ondertussen deze training met het zelfde enthousiasme gevolgd.
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert

Ik stel me graag even voor

Ik ben Jetty Rozema en als trainer, coach en professional organizer is het mijn missie om managers te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite het werk slim kunnen organiseren.

Noem mij maar gerust een ervaringsdeskundige. 27 jaren heb ik als leidinggevende in verschillende organisaties in de gezondheidszorg gewerkt. Het was voor mij ook vaak pittig om alle ballen in de lucht en de boel georganiseerd te houden. Voortdurend was ik bezig om uit te vinden hoe ik zaken slimmer kon organiseren. Na mijn opleiding tot professioneel coach en professional organizer dacht ik: 'Had ik dit alles maar eerder geweten'. Ik probeerde uit wat ik in deze opleidingen leerde en ik heb daar zoveel profijt gehad. Het werken met dit gemak, dát zou ik iedereen willen leren. De uren tijdwinst, dát zou ik iedereen gunnen. Het werd de start van mijn bedrijf 'Organiseer het Goed'.

Inmiddels heb ik duizenden mensen begeleid bij het winnen van tijd, kwaliteit en werkplezier. Hoe? Ik leer je efficiënt en effectief omgaan met je tijd, timemanagement dus. Je leert keuzes maken, prioriteren, plannen en organiseren. En voor dat plannen en organiseren ga je jouw MS Outlook omgeving optimaal inrichten en gebruiken. Dagelijks een lege inbox is daar een onderdeel van. Nog steeds sta ik er versteld van hoe je door het aanleren van eenvoudige methodieken en het doorvoeren van enkele veranderingen in je werkwijze en gedrag zo’n verschil kunt maken. Niet ingewikkeld, ik houd vooral van simpel. Grote kans dat ook jij, net als jouw voorgangers, zult zeggen: ‘deze training had ik járen eerder moeten volgen!'

Meest gestelde vragen

Ik geef alvast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen
Welke Outlookversie heb ik nodig?
De video’s zijn opgenomen met MS Outlook 365 Desktop Versie in een Windowsomgeving. Je kunt ook deelnemen met een oudere versie van MS Outlook (tot Outlook 2010). Nagenoeg alle organisaties werken met deze versies. Deze training is niet geschikt voor Outlook voor Mac of gratis Webversies.
Kan ik direct met de online lessen aan de slag?
Na betaling ontvang je direct toegang en kun je van start gaan. Je kunt ook wachten tot 17 januari en dan gaan we het samen doen op de Samen aan de Slag Dag die ik hier speciaal voor organiseer.
Krijg ik toegang toegang tot alle modules ineens of moet ik steeds wachten op het volgende deel?
Je krijgt direct toegang tot alle modules. Mijn ervaring is dat dit prettiger werkt omdat de ene cursist sneller wil en kan dan de andere. Je ontvangt enkele motiverende e-mails om bij te blijven bij de lessen.
Wat is de gemiddelde tijdsinvestering?
Reserveer eerst 8 uren voor het volgen van de training, het uitvoeren van de opdrachten en het inrichten van je Outlookomgeving. De werkelijke investering in tijd is uiteraard afhankelijk van de snelheid waarmee je keuzes kunt maken en de hoeveelheid achterstallig werk. Plan indien nodig extra tijd, je verdient het gegarandeerd terug. Ik begeleid je via e-mail in het maken van een planning en concreet stappenplan voor een optimaal resultaat.
Ik twijfel of ik wel genoeg tijd heb om deze training te volgen
Heb je geen tijd of geen prioriteit? Hoeveel frustratie kost het je als je op deze voet door gaat? Ik nodig je van harte uit om mee te doen met mijn online training. Zie het als tijd investeren om tijd te maken. 
Blijf ik toegang houden tot de online omgeving?
Je blijft een jaar toegang houden dus je kunt de training in je eigen tijd en op je eigen tempo volgen.
De informatie is helemaal gericht op managers. Is de training ook zinvol voor andere functies?
De deelnemers zijn vaak managers, leidinggevenden, coördinatoren en teamleiders in diverse sectoren, zoals zorg, bouw, kinderopvang, gemeente enz.. De training is ook uitermate geschikt voor iedereen die met MS Outlook werkt en een hoeveelheid werk heeft te plannen en organiseren.
Kan ik de training voor meerdere personen aanschaffen en hier 1 factuur voor ontvangen?
Ja, dat kan. Mail of bel mij om hier afspraken over te maken.
Kan ik de kosten aftrekken als bedrijfskosten bij de belastingdienst?
Ja, dat is mogelijk. Dit is een investering voor jouw organisatie en dus mogen de kosten worden opgevoerd in de administratie. Ook mag de BTW worden teruggevraagd bij de belastingdienst.
Wat als ik niet tevreden ben?
Inmiddels heb ik duizenden mensen in één van mijn programma’s gehad en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied.

Je hebt nu 2 opties. Deze pagina sluiten, geen gebruik maken van dit supermooie aanbod en aan blijven modderen, of je pakt deze kans en maakt een nieuwe start met een schone lei!

Profiteer van jarenlange praktijkervaring
LET OP! Deze training is voor deelnemers met een MS Outlook Versie met een Windows laptop of Windows PC.
€247,-
exclusief 21% btw
Ja, ik doe mee
usercheckmark-circle