Klanten vertellen

Voor het eerst in mijn carrière met rust in mijn hoofd en een lege inbox het weekend in!
Ik heb de training Timemanagement en organiseren met MS Outlook gevolgd, inclusief een fantastische één op één sessie met Jetty voor nog meer slimme trucs. Naast dat ik Jetty ervaar als een hele vriendelijke en toegankelijke vrouw is Jetty professioneel, weet ze wat ze doet en is ze lekker doortastend. Resultaat: dat ik voor het eerst in mijn werkbare carrière met rust in mijn hoofd en een lege mailbox het weekend in ga. Wat een heerlijk gevoel! Ik word niet meer geleefd vanuit mijn mailbox en hoef niks meer te onthouden. Voel mij in control kan met focus mijn openstaande taken/projecten oppakken en afronden. Zo fijn dat alles ineens samenkomt! En ondertussen denk ik zonde van al die jaren dat ik outlook onvoldoende en niet slim heb benut.
Als werkgevers alle medewerkers deze korte training laten volgen, hoeveel productiever zou een organisatie dan wel niet zijn als ik alleen al merk hoeveel tijdswinst, overzicht en rust mij deze training oplevert!?
Ik gun iedereen een Jetty, dankjewel!

Lara Clason

Facilitair Coördinator KwadrantGroep
De eerste training waarvan ik volmondig kan zeggen dat ik er in de praktijk super veel aan heb!
Samen met 100 collega’s heb ik bij Jetty de cursus Time management en organiseren met Outlook mogen volgen. 
Omdat ik bij een grote organisatie werk liep mijn mailbox altijd snel vol. Bijvoorbeeld na een vakantie zag ik al op tegen het moment dat ik terug kwam op mijn werk. Ik had dan een aantal dagen nodig om alle mail door te spitten en zag soms belangrijke mail over het hoofd. 
Door de cursus leer je stap voor stap op een eenvoudige wijze hoe je Outlook voor je kunt laten werken door deze goed in te richten. Het behalen van het nulpunt (geen openstaande, onbeantwoorde mail meer en alle acties staan ingepland) geeft een bijzonder bevredigend gevoel. Kortom, de eerste training waarvan ik volmondig kan zeggen dat ik er in de praktijk super veel aan heb!

Bert ABBAS

Leidinggevende Stichting Oosterlengte
Naast de tijdbesparing voelt het als "alles onder controle": erg prettig en relaxed!
In mijn opdracht als interim bedrijfsleider bij bouwbedrijf TBI heb ik de online training (met aansluitend een uur persoonlijke coaching door Jetty) geregeld voor mijn team. Dit op aanraden van collega's die al eerder bij Jetty de klassikale training hadden gevolgd. De training heb ik zelf ook gedaan. De structuur zoals Jetty die aanreikt is echt heel veel beter dan wat ik mijzelf had aangeleerd. Ik ben nu veel beter georganiseerd, heb daadwerkelijk elke dag tenminste één moment dat mijn mailbox helemaal leeg is, hoef ik niet meer van alles terug te zoeken in mijn mail en zijn er geen open eindjes meer. Naast dat het mij daadwerkelijk tijd spaart voelt het meer als "alles onder controle": erg prettig en relaxed. Mijn teamleden hadden dezelfde ervaring en ik zie daar ook de resultaten van. Deze training is dus een aanrader, voor juniors, en tegelijk ook zeker als je al jaren lang management ervaring hebt. 

Philip Wolffers

Interim senior manager in technische en ICT bedrijven

De training van Jetty is een ware aanrader!
Samen met een aantal collega’s heb ik de groepstraining bij Jetty gevolgd. Nu ben ik – op mijn manier – al aardig geordend en opgeruimd, maar juist daarom was ik erg benieuwd naar deze training omdat ik graag zo efficiënt mogelijk werk. Na afloop was ik erg enthousiast. Door meteen door te pakken ben ik de volgende dag gestart met mijn nieuwe werkwijze. Het lukt mij nu om vooral taken die meer tijd kosten ook echt tijdig op te pakken. En deze werkwijze geeft mij meer energie en vooral ook meer werkplezier. Het geeft me het gevoel dat ik meer in controle ben en dat de werkdag mij niet meer 'overkomt'. 
De training van Jetty is een ware aanrader. Jetty is een fijne trainster en heeft veel kennis en ervaring. De missie van Jetty, om managers met een hoge werkdruk te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite hun werk slimmer kunnen organiseren, is dus zeker geslaagd. Dankjewel Jetty!
Wytske-Posthuma

Wytske Posthuma

Algemeen manager & projectmanager GGZ
ALLE REFERENTIES

Weet je genoeg? Ben je er klaar voor om stappen te nemen zoals de managers hierboven?

Neem dan via het formulier contact op. Samen gaan we kijken wat het beste bij je zou passen en welke stappen je nu het beste kan nemen.

    * is altijd invullen

    user