Klanten vertellen

Ik sluit nu de werkdag af met een voldaan gevoel en bewaar het overzicht!
Met heel veel plezier heb ik de training bij Jetty gevolgd. In mijn werk als manager heb ik te maken met een volle agenda en heel veel mail en dat vraagt om goed organiseren. De training heeft mij enorm geholpen. Ik wist niet van de vele functies binnen Outlook en hoe bijzonder dat je mails vaak al 7x hebt gelezen maar ze laat liggen tot 'een moment dat het wel uitkomt'. Dat moment komt niet haha, zie daar een overvolle inbox. Het is inmiddels een sport van mij geworden om de dag af te sluiten met een lege inbox en dat alle acties/mails zijn uitgezet waardoor ik met een voldaan gevoel mijn werkdag afsluit en het overzicht bewaar. Dat werkt heerlijk! Jetty bedankt voor je enthousiasme en al je tips/trics, zeer waardevol!
Joukje Venema

Joukje Venema

Manager WWZ KwadrantGroep
Het was een supertraining met veel (of eigenlijk alleen maar) direct toepasbare tools!
Alles is aan bod gekomen. Mijn papieren zijn georganiseerd, er is toegewerkt naar een lege mailbox en mijn agenda is ook georganiseerd.
Alle instellingen zijn aangepast en ik ben direct de nieuwe werkwijze toe gaan passen om routine te verkrijgen. Resultaat: ik heb weer het totale inzicht, een lege inbox en weet hoe ik het zo kan houden.

Ik was na de training heel erg blij! Je hebt me echt supergoed geholpen en mij de tools gegeven om realistischer te plannen zodat er één overzicht is vanuit Outlook inclusief alle “losse” acties die er altijd zijn! Ik had na de training zin om mijn mailbox te openen en door te gaan met de nieuwe werkwijze.

Anita Kuipers

manager DWF
Naast de tijdbesparing voelt het als "alles onder controle": erg prettig en relaxed!
In mijn opdracht als interim bedrijfsleider bij bouwbedrijf TBI heb ik de online training (met aansluitend een uur persoonlijke coaching door Jetty) geregeld voor mijn team. Dit op aanraden van collega's die al eerder bij Jetty de klassikale training hadden gevolgd. De training heb ik zelf ook gedaan. De structuur zoals Jetty die aanreikt is echt heel veel beter dan wat ik mijzelf had aangeleerd. Ik ben nu veel beter georganiseerd, heb daadwerkelijk elke dag tenminste één moment dat mijn mailbox helemaal leeg is, hoef ik niet meer van alles terug te zoeken in mijn mail en zijn er geen open eindjes meer. Naast dat het mij daadwerkelijk tijd spaart voelt het meer als "alles onder controle": erg prettig en relaxed. Mijn teamleden hadden dezelfde ervaring en ik zie daar ook de resultaten van. Deze training is dus een aanrader, voor juniors, en tegelijk ook zeker als je al jaren lang management ervaring hebt. 

Philip Wolffers

Interim senior manager in technische en ICT bedrijven

De training van Jetty is een ware aanrader!
Samen met een aantal collega’s heb ik de groepstraining bij Jetty gevolgd. Nu ben ik – op mijn manier – al aardig geordend en opgeruimd, maar juist daarom was ik erg benieuwd naar deze training omdat ik graag zo efficiënt mogelijk werk. Na afloop was ik erg enthousiast. Door meteen door te pakken ben ik de volgende dag gestart met mijn nieuwe werkwijze. Het lukt mij nu om vooral taken die meer tijd kosten ook echt tijdig op te pakken. En deze werkwijze geeft mij meer energie en vooral ook meer werkplezier. Het geeft me het gevoel dat ik meer in controle ben en dat de werkdag mij niet meer 'overkomt'. 
De training van Jetty is een ware aanrader. Jetty is een fijne trainster en heeft veel kennis en ervaring. De missie van Jetty, om managers met een hoge werkdruk te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite hun werk slimmer kunnen organiseren, is dus zeker geslaagd. Dankjewel Jetty!
Wytske-Posthuma

Wytske Posthuma

Algemeen manager & projectmanager GGZ
ALLE REFERENTIES

Weet je genoeg? Ben je er klaar voor om stappen te nemen zoals de managers hierboven?

Neem dan via het formulier contact op. Samen gaan we kijken wat het beste bij je zou passen en welke stappen je nu het beste kan nemen.

    * is altijd invullen

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    user