Heb jij als manager het gevoel dat je niet het maximale uit je werkdag haalt?

Heb jij vooral druk met een overvolle inbox, teveel taken en projecten, een planning die wringt en geen tijd voor de werkelijke belangrijke zaken met alle nare gevolgen van dien? Download hieronder mijn gratis E-book met 5 bewezen praktische tips voor het slimmer organiseren van je werk als manager. Tips, die jou direct winst opleveren, zodat je niet harder maar slimmer gaat werken!

Je gegevens zijn veilig bij ons. Je e-mailadres staat op onze mailinglijst en je ontvangt regelmatig tips en inzichten.
Ik zie zoveel leidinggevenden en ondernemende professionals die vol goede moed zijn gestart en vervolgens overweldigd raken door alles wat er bij komt kijken.  Waarschijnlijk laat jij (onbewust) uren door je vingers glippen door o.a. gebrek aan focus en overzicht, reactief te werken vanuit je email, onrust over alle 'losse eindjes' die door je hoofd spoken en ben je te druk bezig met het hooghouden van mogelijk de verkeerde ballen. Dit is waar ik zelf last van had en ook terug zie bij de meeste deelnemers in mijn programma.

Zal ik je helpen om de regie weer over jouw werkdag terug te pakken?

Terwijl jij nóg harder probeert te werken, laat je vele uren liggen en raak je steeds verder achterop

Je gegevens zijn veilig bij ons. Je e-mailadres staat op onze mailinglijst en je ontvangt regelmatig tips en inzichten.
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert

Ik stel me graag even voor

Ik ben Jetty Rozema en als trainer, coach en professional organizer is het mijn missie om managers te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite het werk slim kunnen organiseren.

Noem mij maar gerust een ervaringsdeskundige. 27 jaren heb ik als leidinggevende in verschillende organisaties in de gezondheidszorg gewerkt. Na mijn opleiding tot professioneel coach en professional organizer dacht ik: 'Had ik dit alles maar eerder geweten'. Ik probeerde wat ik in deze opleidingen leerde uit in mijn werk als manager en ik heb daar zoveel profijt gehad. Het werken met dit gemak, dát zou ik iedereen willen leren. De uren tijdwinst, dát zou ik iedereen gunnen. Het werd de start van mijn bedrijf 'Organiseer het Goed'.

Inmiddels heb ik meer dan 1.000 mensen begeleid bij het winnen van tijd, kwaliteit en werkplezier. Met dit gratis e-book geef ik je een zet in de goede richting. Want wees eens eerlijk.... Hoe lang houd je het nog vol op deze manier? Maar nog belangrijker: Hoe lang accepteer je deze situatie nog voor jezelf?

Dit is wat klanten over mij zeggen

Joukje Venema

Joukje Venema

Manager WWZ KwadrantGroep
Ik sluit nu de werkdag af met een voldaan gevoel en bewaar het overzicht!
Met heel veel plezier heb ik het programma bij Jetty mogen volgen bij. In mijn werk als manager heb ik te maken met een volle agenda en een volle inbox aan mail en dat vraagt om goed organiseren. Dit programma heeft mij enorm geholpen. Ik wist niet van de vele functies binnen Outlook en hoe bijzonder dat je mails vaak al 7x hebt gelezen maar ze laat liggen tot 'een moment dat het wel uitkomt'. Dat moment komt niet haha, zie daar een overvolle inbox. Het is inmiddels een sport van mij geworden om de dag af te sluiten met een lege inbox en dat alle acties/mails zijn uitgezet waardoor ik met een voldaan gevoel mijn werkdag afsluit en het overzicht bewaar. Dat werkt heerlijk! Jetty bedankt voor je enthousiasme en al je tips/trics, zeer waardevol!

Anita Kuipers

manager DWF
Het was een supertraining met veel (of eigenlijk alleen maar) direct toepasbare tools!
Alles is aan bod gekomen. Mijn papieren zijn georganiseerd, er is toegewerkt naar een lege mailbox en mijn agenda is ook georganiseerd. 

Alle instellingen zijn aangepast en ik ben direct de nieuwe werkwijze toe gaan passen om routine te verkrijgen. Resultaat: ik heb weer het totale inzicht, een lege inbox en weet hoe ik het zo kan houden. 

Ik was na de training heel erg blij! Je hebt me echt supergoed geholpen en mij de tools gegeven om realistischer te plannen zodat er één overzicht is vanuit Outlook, inclusief alle “losse” acties die er altijd zijn! Ik had na de training zin in mijn werk en door te gaan met de nieuwe werkwijze.

Kirsten van Dongen

Algemeen manager Kinnik
Wat een ontzettend nuttige training heb ik bij je mogen volgen!

De training sloot volledig aan bij mijn hoop en verwachting. Mijn mailbox ervoer ik altijd als een zware last. Veel mail en op een gegeven moment niet meer weten waar te beginnen. 

Mijn planning in Outlook is nu echt mijn 'externe brein' geworden. 
En wat een tijdbesparing om alles in één  keer af te handelen, althans een besluit te maken over wat ik ermee ga doen. 

Het is nu een paar weken geleden dat ik de training heb gevolgd en ik heb er nog iedere dag profijt van.

Heel erg bedankt!

Klaar voor een nieuwe start?

Je gegevens zijn veilig bij ons. Je e-mailadres staat op onze mailinglijst en je ontvangt regelmatig tips en inzichten.
usercheckmark-circle