Voor veel managers is het buffelen geblazen om het werk af te krijgen.

Ben jij daar eerlijk gezegd wel klaar mee? Hoeveel frustratie en tijd kost het je om op deze voet door te gaan?

Met dit VIP programma help ik je om iedere dag minimaal een uur aan tijd te besparen. Dat is maar liefst meer dan 20 uren per maand! Dat krijgen wij samen binnen 30 dagen voor elkaar!
Ik kom graag in contact

VIP programma ‘Krijg Binnen 30 dagen Meer gedaan in Minder Tijd’

Met alleen goed zijn in je vak als leidinggevende kom je er niet. Slim organiseren is óók een vak.

Aan het begin van dit jaar had een klant van mij het goede voornemen om af te rekenen met achterstallig werk, haar inbox niet meer vol te laten lopen en meer te werken aan een goede planning. Ze hoopte dat ze hierdoor meer aandacht aan belangrijke en nieuwe zaken kon besteden en minder hoefde over te werken. Hoe zij haar best ook deed, het lukte niet.

Zij is zeker niet de enige die hier tegenaan loopt. Ik zie het dagelijks om mijn heen. Nadenken over hoe het slimmer kan, 'hap snap' wat uitproberen, zaken uitstellen en er uiteindelijk niets mee opschieten.

Na mijn training en coaching heb ik haar zien transformeren van iemand die keihard werkte, naar iemand die vol vertrouwen het werk met meer gemak afrondt met iedere dag een lege inbox, regie over de werkdag heeft, lekker productief is en ruimte heeft voor belangrijke (privé)zaken.
BEKIJK DE TRAININGEN
Stop met hap-snap. Hap-snap acties leiden tot hap-snap resultaten. Slim plannen en organiseren kan het leven een stuk gemakkelijker maken.

Werk jij als manager je een slag in de rondte en herken jij het volgende?

Word jij onrustig van al dat werk wat op jou ligt te wachten?
Het is zoveel, je weet niet waar je moet beginnen. Het ontbreekt je aan een totaal overzicht. Jouw inbox ontploft en staat vol met acties, het werken wordt er niet leuker van.
Gaat de angst om zaken te vergeten steeds meer knagen?
Je wilt betrouwbaar overkomen. Je doet je uiterste best om je afspraken en verantwoordelijkheden na te komen. Helaas wordt dit steeds lastiger.
Zitten er te weinig uren in jouw werkdag?
Je probeert steeds harder en meer te werken. Het is nooit af, je gaat achter de feiten aanlopen en raakt steeds verder achterop.
Neem je het werk mee naar huis? Bedenk je ’s avonds (of zelfs ’s nachts) wat er ook nog moet gebeuren?
Je baalt dat je ’s avonds met je hoofd bij je werk zit i.p.v. thuis bij je gezin. Je wilde nog lekker sporten, maar je voelt je gestrest en bent moe.

Het is mijn missie om managers te leren hoe ze met plezier en minder moeite het werk slim organiseren

Ook jij kunt met minder moeite meer gedaan krijgen!

Hoe zou het voor jou zijn als je de volgende resultaten behaalt:

Rust in je hoofd
Na iedere training vraag ik naar het mooiste concrete resultaat. Rust in mijn hoofd staat op nummer 1.
Compleet overzicht van alles wat moet gebeuren, het geeft een boost aan je zelfvertrouwen
Jouw e-mail verwerk je razendsnel en vol vertrouwen leun jij op het systeem dat voor jou werkt. Je hoeft niets te onthouden, maar gaat ook niets vergeten. Jij bent jouw acties de baas en komt altijd goed voorbereid voor de dag, wat leidt tot een betere samenwerking met je medewerkers en collega’s.
Tijdsbesparing van vele uren per week
Er is weer ruimte voor creativiteit en ontwikkeling. En minstens zo belangrijk: tijd om te lachen en plezier te maken! Het werken wordt weer leuk.
Je kunt aan het eind van de werkdag je werk achter je laten en hebt weer ruimte voor de voor jou belangrijke privézaken
Je bent met volle aandacht bij je gezin, vrienden, op de sportclub, of wat maar belangrijk is voor jou.

Dit is een VIP-programma met veel persoonlijke begeleiding

Samen gaan wij deze klus klaren!
Binnen 30 dagen is jouw Outlook opgeruimd en optimaal ingericht. En hebben we de optimale oplossing voor jouw persoonlijke situatie gecreëerd. Je kunt met een schone lei en een goed ingerichte planning beginnen en profiteren van jouw goed georganiseerde werkplek.

Na het volgen van dit VIP-programma laat jij je niet meer leiden door de stroom aan e-mail dat de hele dag binnenkomt. Deze stroom leer je razendsnel af te handelen, waardoor je jouw beschikbare tijd kan besteden aan jouw medewerkers en belangrijke kerntaken.

Ik leer jou krachtige keuzes maken, je productiviteit te verhogen door jouw werk slimmer te plannen en te organiseren en met meer focus vanuit doelen te werken.

En jij gaat het ‘0-punt’ bereiken. Dat is het moment waarop werkelijk alles binnen de werkplek is doorlopen en over alles een beslissing is genomen. Alle ruis op de lijn is weg georganiseerd.

Alle taken staan ingepland en de in-box is leeg. Er is een compleet overzicht van alles wat speelt. Dat geeft een fantastisch opgeruimd gevoel. Jij hebt weer de regie en de touwtjes in handen en tijd voor de zaken die voor jou en jouw organisatie belangrijk zijn.

We sluiten samen af met een optimaal ingerichte Outlookomgeving. Een systeem wat staat, waar je alles in plant en die alles voor je onthoudt.

Een mooie bijkomstigheid is dat uit ervaring blijkt dat de investering zich heel snel weer terugverdient. Naast de vele uren tijdbesparing, worden er minder fouten gemaakt en faalkosten verminderd. En door de vrij gespeelde ruimte kun je concreter werken aan je doelen en heb je tijd voor belangrijke (privé)zaken.

En om er zeker van te zijn dat jij de nieuwe werkwijze gegarandeerd gaat vasthouden krijg je na afronding van dit traject toegang tot het borgingsprogramma. Gedurende 66 dagen houd jij een lijntje met mij, zodat de nieuwe werkwijze écht routine wordt en bovendien ga ik je in deze periode nog meer leren. Dit is inclusief een O&A bijeenkomst voor eventuele persoonlijke vragen.

Hoe ziet het programma eruit?

Na een gratis intakegesprek plannen we onze eerste sessie.

  • Deze eerste sessie duurt 3 uren en vindt plaats via MS Teams (of op locatie / afhankelijk van de reisafstand)
  • Na ongeveer 2 weken volgt een 2e sessie van 2-3 uren en na ongeveer 2 weken volgt de afsluitende sessie van een uur.
  • Tijdens deze sessies kun je onbeperkt vragen stellen en heb ik onverdeelde aandacht voor jou. Samen creëren we de optimale oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Je accepteert hulp van iemand die het pad al heeft bewandeld, die precies weet welke werkwijze en instellingen jou gaan helpen en daarmee kies je voor de snelste route
  • Gedurende 30 dagen mag je mij drempelloos benaderen voor vragen via e-mail
  • Aan het einde van het programma is jouw takenpakket ingepland, jouw Outlook opgeruimd en optimaal van A tot Z  ingericht en weet je de timemanagementprincipes goed toe te passen. Je bent helemaal klaar voor de nieuwe werkwijze
  • Je ontvangt een zeer compleet instructieboek en een jaar toegang tot de uitgebreide online training timemanagement en organiseren met Outlook t.w.v. €247,- als naslagwerk 
  • Na afronding van dit traject krijg je toegang tot het 66-dagen borgingsprogramma voor een optimaal eindresultaat. Dit programma is goud waard

De investering is €1747,- exlusief btw. Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

Ik kom graag in contact

Wat anderen zeggen

Joukje Venema

Joukje Venema

Manager WWZ KwadrantGroep
Ik sluit nu de werkdag af met een voldaan gevoel en bewaar het overzicht!

Met heel veel plezier heb ik het programma bij Jetty mogen volgen bij. In mijn werk als manager heb ik te maken met een volle agenda en een volle inbox aan mail en dat vraagt om goed organiseren. Dit programma heeft mij enorm geholpen. Ik wist niet van de vele functies binnen Outlook en hoe bijzonder dat je mails vaak al 7x hebt gelezen maar ze laat liggen tot 'een moment dat het wel uitkomt'. Dat moment komt niet haha, zie daar een overvolle inbox. Het is inmiddels een sport van mij geworden om de dag af te sluiten met een lege inbox en dat alle acties/mails zijn uitgezet waardoor ik met een voldaan gevoel mijn werkdag afsluit en het overzicht bewaar. Dat werkt heerlijk! Jetty bedankt voor je enthousiasme en al je tips/trics, zeer waardevol!

Anita Kuipers

manager DWF
Het was een supertraining met veel (of eigenlijk alleen maar) direct toepasbare tools!
Alles is aan bod gekomen. Mijn papieren zijn georganiseerd, er is toegewerkt naar een lege mailbox en mijn agenda is ook georganiseerd. 

Alle instellingen zijn aangepast en ik ben direct de nieuwe werkwijze toe gaan passen om routine te verkrijgen. Resultaat: ik heb weer het totale inzicht, een lege inbox en weet hoe ik het zo kan houden. 

Ik was na de training heel erg blij! Je hebt me echt supergoed geholpen en mij de tools gegeven om realistischer te plannen zodat er één overzicht is vanuit Outlook inclusief alle “losse” acties die er altijd zijn! Ik had na de training zin om mijn mailbox te openen en door te gaan met de nieuwe werkwijze.

Bram Bessem

Sportarts Sport Medisch Centrum MZH 
Ik heb zelfs weer tijd om te studeren!


Het was lastig om vanwege meerdere functies het overzicht te bewaren. Ik had een stressgevoel door de hoeveelheid mail en te weinig overzicht. Door alles goed te plannen en een beter agenda beheer in Outlook heb ik nu veel meer overzicht, meer rust en doe ik meer werk in dezelfde tijd. Ik heb zelfs weer tijd om te studeren 😊

Verder was het prettig werken met Jetty. Ik heb gekozen voor de 1 op 1 benadering. Samen er doorheen lopen en samen alles goed zetten. Ook de follow-up is prima. Ik heb haar aan al mijn collega’s aangeraden! Ze hebben intussen een groepstraining bij haar afgerond..
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert

Ik stel me graag even voor

Ik ben Jetty Rozema en als trainer, coach en professional organizer is het mijn missie om managers te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite het werk slim kunnen organiseren.
Mijn werk liep mij ook regelmatig over de schoenen. Gelukkig was ik altijd weer in staat om overzicht te creëren en werd er steeds handiger in. Met de kennis uit mijn opleidingen, het lezen van heel veel relevante boeken, maar vooral mijn schat aan 27 jaren managementervaring, heb ik een methodiek ontwikkeld waardoor het organiseren van het werk een stuk eenvoudiger wordt. Na veel uitproberen en ervaren van het gemak en de winst, heb ik alles op een rij wat mij als manager enorm heeft geholpen.

Duizenden mensen heb ik inmiddels mogen helpen bij het vinden van structuur en overzicht en het letterlijk ervaren van meer tijd en werkplezier.

Ik heb mij gespecialiseerd in het organiseren met Outlook en heb precies in kaart welke functionaliteiten jou als manager heel veel gaan opleveren. Als je dit in combinatie met enkele gedragswijzigingen leert inzetten, heb je uren tijdswinst per week te pakken. Ik maak er zelf ook optimaal gebruik van en wat heeft mij dat veel gebracht. Nog steeds en dat gun ik jou ook. En ik geloof dat dit ook voor jou haalbaar is. Je moet alleen even weten welke stappen je daarvoor moet nemen.

Meest gestelde vragen

Ik geef alvast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen
Kan ik mij voorbereiden op dit VIP programma?
Je mag er vooral veel zin in krijgen. Begin niet alvast met het reorganiseren. Dat doen we tijdens de sessies.
Waar vinden de persoonlijke sessies plaats?
De training vindt plaats via MS Teams. (in sommige gevallen kom ik voor de eerste sessie van ongeveer 3 uren naar jouw kantoor, maar dit is afhankelijk van de reisafstand. Dit stemmen we af in ons intakegesprek)
Ik twijfel of ik wel genoeg tijd heb om deze training te volgen
Heb je geen tijd of geen prioriteit? Hoeveel frustratie kost het je als je op deze voet door gaat? Ik nodig je van harte uit om mee te doen aan dit VIP programma Zie het als tijd investeren om tijd te maken.
Krijg ik in dit VIP programma toegang tot de complete online training timemanagement en organiseren met Outlook?
Ja. je krijgt toegang tot alle modules. Ik geef je na iedere sessie een concrete opdracht mee.
Blijf ik toegang houden tot de online omgeving als naslagwerk?
Je blijft een jaar toegang houden dus je kunt de training in je eigen tijd en op je eigen tempo opnieuw raadplegen.
De informatie is helemaal gericht op managers. Is de training ook zinvol voor andere functies?
De deelnemers zijn vaak managers, leidinggevenden, coördinatoren en teamleiders in diverse sectoren, zoals zorg, bouw, kinderopvang, gemeente enz.. Maar de training is zekere geschikt voor iedereen die met MS Outlook werkt en een hoeveelheid werk heeft te plannen en organiseren. Denk aan HR-medewerkers, opleidingsadviseurs, communicatieadviseurs, medisch specialisten met managementtaken en allerlei administratieve functies. Je ziet ze wel tussen de referenties staan 😊

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ga jij de samenwerking met mij aan?

Profiteer van jarenlange praktijkervaring
Ja, ik ben overtuigd en heb zin in een goed georganiseerde werkplek, werkwijze en werkplanning!
Ik kom graag in contact
usercheckmark-circle