Jetty Rozema

'Organiseer het Goed' organiseert het liefst de werkplek van alle managers in Nederland!

Over mij en het ontstaan van 'Organiseer het Goed'

Volgens mijn familie had ik als kind al graag de zaken op orde en regelde ik alles graag en goed. Verder vond ik het fijn om mensen te helpen. Mijn eerste baan in het ziekenhuis was voor mij dus een logische plek. Ook daar regelde ik het graag en goed. Geen wonder dat ik al vrij snel in een organisatorische functie terecht kwam. 27 jaren lang heb ik met heel erg veel plezier in diverse managementfuncties binnen verschillende organisaties gewerkt.

De behoefte ontstond om meer te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik besloot in 2012 om de opleiding tot professioneel coach te volgen. Kort daarna kwam ik al googelend per ongeluk op de site van de opleiding tot professional organizer terecht. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat het bestond. Het leek me prachtig om ook deze opleiding te volgen en het was een schot in de roos. Ik weet nog goed dat ik na de afronding thuis kwam en tegen mijn man en kinderen zei: 'Had ik dit alles maar eerder geweten. Dit zou ik iedereen willen leren. Ik ga voor mijzelf beginnen'. In 2013 heb ik Organiseer het Goed opgericht.

Ik werk graag met managers. Ik kan mij goed in hun verplaatsen en weet wat voor geploeter het soms is om alle ballen in de lucht te houden. Je bent verantwoordelijk voor het personeel, de planning, de formatie, de opleiding, de financiën, de kwaliteit, de in- en verkoop, de faciliteiten en mogelijk projectleider van verschillende projecten, enzovoort. Het is niet niks!

Ik voel mij met recht een ervaringsdeskundige


Ik had de naam dat ik het allemaal zo goed wist te organiseren, maar het liep mij ook regelmatig over de schoenen. Gelukkig wist ik altijd op tijd in te grijpen om erger te voorkomen en had natuurlijk steeds beter en meer tools in handen om de zaken goed te organiseren. Ik voel mij met recht een ervaringsdeskundige.

In mijn opleiding tot professioneel coach heb ik geleerd om krachtige keuzes te maken waardoor het voor mij persoonlijk allemaal veel gemakkelijker werd. Ik kan hierdoor zelf ook beter bepalen hoe vol ik mijn bord wil hebben, hoewel dit waarschijnlijk mijn grootste valkuil blijft. Nog steeds.
En in mijn opleiding tot professional organizer heb ik natuurlijk prachtige methodieken geleerd om al dat werk beter te organiseren en te vereenvoudigen. Ook nu als ondernemer maak ik daar optimaal gebruik van.

Inmiddels heb ik meer dan 1.000 mensen mogen trainen en begeleiden bij het winnen van tijd, kwaliteit en werkplezier. Hoe? Door het leren organiseren. Ik sta er nog steeds versteld van hoe je door het aanleren van eenvoudige methodieken en het doorvoeren van enkele veranderingen in je werkwijze zo’n verschil kunt maken. Niet ingewikkeld, ik houd vooral van simpel. Dat is ook wat ik terug hoor in mijn trainingen en lees op de ingevulde evaluatieformulieren. De deelnemers ervaren het als een cadeau, ze worden blij van alle handige tools en trucs en ze vinden het o.a. praktisch en direct uitvoerbaar, zinvol, leerzaam, helder, duidelijk en goed te volgen.

En zo ben ik net als vroeger nog steeds graag bezig met het op orde brengen van zaken, alles goed te regelen en mensen te helpen. Organiseer het goed!
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert

Hoe klanten mij ervaren

Anita Kuipers

manager DWF
Het was een supertraining met veel (of eigenlijk alleen maar) direct toepasbare tools. Alles is aan bod gekomen. Mijn papieren zijn georganiseerd, er is toegewerkt naar een lege mailbox en mijn agenda is ook georganiseerd. Ter plekke hebben we alle instellingen aangepast en zijn we de nieuwe werkwijze toe gaan passen om routine te verkrijgen. Resultaat: ik heb weer het totale inzicht, een lege inbox en weet hoe ik het zo kan houden. Ik was na de training heel erg blij! Je hebt me echt supergoed geholpen en mij de tools gegeven om realistischer te plannen zodat er één overzicht is vanuit Outlook inclusief alle “losse” acties die er altijd zijn! Ik had de dag na de training zin om mijn mailbox te openen en door te gaan met de nieuwe werkwijze.

Andrea Edwards

Gemeente Slochteren
De training was geweldig, ik ben het geleerde meteen toe gaan passen binnen mijn werkprocessen, maar ook buiten het werk. Je hebt mij wakker geschud en ben je heel dankbaar voor deze eyeopener. Ik ben ervan overtuigd dat ik de nieuwe werkwijze zal blijven volgen. Wat een geweldige organizer ben jij en daarom wil ik jou aanbevelen. De rust die je uitstraalt, de aanpak, jouw instelling. De manier waarop je het doet, je geduld, begrip, bekwaamheid en professionaliteit, wat heeft jouw training mij goed gedaan. Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Ik voelde mij bij jou gelijk op mijn gemak en je was vol enthousiasme. Bovendien heb je mij gemotiveerd en geïnspireerd. Je bent een aanwinst in de wereld van coaching.
userchevron-down-circle