Training timemanagement en Outlook ook online te volgen

Nooit gedacht dat je van jouw te hoge werkdruk af zou komen? De oplossing is dichterbij dan je denkt! Ontdek hoe jij uren tijdwinst, meer werkplezier en betere werkprestaties kunt behalen.

Ik weet nog goed dat ik na de opleiding tot professional organizer thuis kwam en tegen mijn man en kinderen zei: 'Dit zou ik iedereen willen leren. Ik ga voor mijzelf beginnen.' De eerste jaren heb ik het ondernemerschap gecombineerd met mijn mooie baan als manager.

In die jaren heb ik een methodiek ontwikkeld waardoor het organiseren van het werk een stuk eenvoudiger wordt. Na veel uitproberen en ervaren van het gemak en de winst, heb ik alles op een rij wat mij als manager en mijn klanten enorm heeft geholpen. Ik heb mij gespecialiseerd in het organiseren met Outlook en heb precies in kaart welke functionaliteiten heel veel  opleveren. Als je dit in combinatie met enkele gedragswijzigingen leert inzetten, heb je uren tijdswinst per week te pakken. Ik maak er zelf ook optimaal gebruik van en wat heeft mij dat veel gebracht. Nog steeds!

Ik heb besloten om mijn training ook online aan te bieden. Te volgen vanaf iedere plek, in het tempo en op een tijdstip wat jou past.

Zonder dat ze het wisten hebben verschillende deelnemers aan mijn training mij het duwtje in de rug gegeven. Zo fijn! Na iedere training laat ik de deelnemers een evaluatieformulier invullen en vraag ik of ze suggesties voor mij hebben.

Onder andere deze kwamen voorbij:

  • HR-directeur: graag in overleg met HR-manager de training aanbieden aan de (50) leidinggevenden;
  • Manager: deze training zou eigenlijk thuishoren bij iedereen die start met het werken als manager;
  • P&O adviseur: leuke training bij indiensttreding voor nieuwe medewerkers (organisatie met ruim 3000 medewerkers);
  • Adviseur leren en ontwikkelen: ik ben momenteel bezig met het schrijven van een voorstel voor 120 coördinerende professionals. Ik zou graag jouw training meenemen als aanbod voor deze doelgroep in het voorstel;
  • Manager: aanbieden aan alle medewerkers

Wat een mooie suggesties. Mede hierdoor ontstond het idee om door te pakken met het ontwikkelen van de onlinetraining. Op deze wijze kan ik véél meer mensen helpen. (Ik zou het immers iedereen willen leren ☺). Bovendien ontvang je mega veel waarde voor een relatief kleine investering. En het is een hele mooie aanvulling voor de deelnemers die 'live' een training bij mij volgen / hebben gevolgd.

Ben je geïnteresseerd? Klik hier voor meer info en eventuele aanschaf>> 

Ik ontmoet je graag in mijn online training!

Wil jij ook met meer gemak jouw werk organiseren?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail. Ze zijn allemaal gericht op het creëren van tijdwinst, een hogere kwaliteit van werken en meer werkplezier.
Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Zie mijn privacy verklaring.
user