SCHRIJF EEN REFERENTIE 

Rolf Bosscher

Directeur Hygro Temp BV

Wanneer de online training het dubbele zou kosten zou ik het nog zeker doen!

Ik had van mezelf altijd het gevoel dat ik gestructureerd werkte. In de training blijkt dat dat voor een deel ook zo is. Toch kreeg ik veel tips en handigheden tegen die er voor hebben gezorgd dat ik nu in m’n dagelijkse werk efficiënter bezig ben.  Vooral de e-mailafhandeling in combinatie met  agenda en taken helpt echt. En het consequent de dag en week afsluiten geeft rust. Een ieder kan ik deze online training aanraden. De prijs vind ik zelfs aan de lage kant voor wat je ervoor krijgt. Het is een zeer duidelijke en professionele training die met veel enthousiasme wordt gegeven. Tevens een bijkomend voordeel is dat het opgesplitst is in meerdere korte blokken. Hierdoor is de studietijd per blok goed te overzien en te plannen. Eén van mijn werknemers heeft ondertussen de online training met het zelfde enthousiasme gevolgd. 

Sandy Hermans

Mondhygiënist/kwaliteitsmedewerker

Ik kan mijn werk nu sneller en beter organiseren!

Als voorbereiding op een nieuwe carrière stap heb ik de online cursus timemanagement en organiseren met Outlook gevolgd. Wat heb ik veel geleerd over het organiseren van het werk en de mogelijkheden in Outlook. Door Jetty's praktische insteek en duidelijke uitleg heb ik nu een lege inbox en heb ik de diverse hulpmiddelen binnen Outlook leren kennen om mijn toekomstige werk sneller en beter te kunnen organiseren. Echte eye-openers waren een nieuwe inrichting en een andere manier van werken met 'de taken en agenda-items'  in Outlook. De cursus had een heldere en duidelijke opbouw die makkelijk te volgen was. Organiseren en timemanagement is nu niet meer iets waar ik tegen op zie! Ik raad Jetty's adviezen en trainingen bij iedereen aan en zal dat ook zeker doorgeven op mijn huidige en toekomstige werkplek.


Lennie Weber

Praktijkmanager 

Ik heb de onlinetraining gevolgd en had niet verwacht dat er zo veel mee te besparen valt!
De training is heel duidelijk en in stappen opgezet. De mogelijkheid om gemakkelijk even terug te zoeken/kijken was voor mij zeer geslaagd. Ik had last van chaos die ik niet meer kon beteugelen, waardoor er veel tijd verloren ging aan opstarten en het plannen voor de vorm. Ik had niet verwacht dat er zo veel mee te besparen valt en wat heb ik een duidelijk overzicht gecreëerd. Je rust en herhaling is heel prettig voor mij. Vaak worden er trainingen gegeven waar ik al snel de draad kwijt ben. Door zelf te doen komt er meer van de aangeboden kennis binnen. In plaats van bewaren, werk ik nu alles weg. Verder is het aangeboden materiaal en het contact met Jetty heel prettig en to the point. Nogmaals dank!

Roelfina Sienema

Senior Medewerker HR Services KwadrantGroep
Ik ben heel enthousiast over de online training!
Het is fijn om de training in eigen tempo te doen en doordat ik kon terugkijken bleef er veel meer informatie hangen.  Je gaf ook heel veel voorbeelden uit de praktijk. Daardoor kon je het "nut" van een bepaalde handeling vaak goed doortrekken naar je eigen werk. Ik was na je eerste 'live' training al heel erg gericht op een lege e-mail box, maar verviel soms toch weer in het oude patroon. Deze online training heeft me weer helemaal op scherp gezet. Ik heb mijn inbox en mappenstructuur helemaal opnieuw ingericht en streef er echt naar om op vaste momenten mijn e-mail af te handelen. Ook werk ik nu met de takenlijst in Outlook en dat bevalt mij erg goed.
Ik heb de tijd die ik wil besteden aan mijn projecten in blokken ingedeeld, zodat hier niets meer van wordt ‘afgesnoept’. Kortom, volgens mij ben ik goed bezig. Ik wil je bedanken voor deze training: je hebt hem goed en logisch opgezet. Prettige bijkomstigheid, je hebt een mooie, rustige stem om naar te luisteren ☺

Rineke Marwitz

Directeur De Kunstbeweging

Mijn Outlook is nu zo ingesteld dat ik niet door mijn mailbox wordt geleid!

De training van Jetty heb ik als erg prettig ervaren door de persoonlijke aanpak. 
Mijn Outlook is nu zo ingesteld dat ik niet door mijn mailbox wordt geleid, maar orde heb kunnen aanbrengen. Het instellen van het dashboard is een verademing en nu moet ik mijzelf houden aan mijn eigen afspraken...
De heldere uitleg, de praktische aanpak en het goed luisteren naar wat ik nodig heb maakt een training met Jetty erg nuttig en aangenaam!

Reny van der Meer

Manager WWZ De Friese Wouden
Eindelijk weer een training waar je écht en diréct iets aan hebt!
Ik heb de training gevolgd met een groep managers binnen mijn organisatie. Een week na de groepstraining hadden we allemaal een een individueel terugkommoment voor de ‘puntjes op de i’. Wat een goede en inspirerende training, waar ik veel aan ga hebben. De training is duidelijk en professioneel en de opbouw zit goed in elkaar. Ik heb nog meer geleerd dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik heb nu inzicht, overzicht en structuur in mijn agenda. En het lukt me om een lege mailbox te creëren. Deze training zou eigenlijk thuishoren bij iedereen die start met het werken als manager!

Dieuwke van der veen

Diëtist Martini Ziekenhuis
Ik kan  iedereen aanraden om een Organiseer het Goed training bij Jetty te doen!
Mijn inbox stond vol met honderden e-mails, ik gebruikte de Outlook agenda niet en ik had steeds het gevoel dat ik van alles 'moest' doen. Ik heb in de training de inbox geleegd, een logische mappen structuur opgezet, zodat e-mails logisch opgeruimd kunnen worden en een knop toegevoegd waarin je direct de e-mails in je Outlook agenda kan zetten en een goede structuur in mijn agenda aangemaakt. Op deze manier kan ik nu goed ordenen zonder dat ik het gevoel heb dat ik dingen vergeet. Dit maakt dat ik nu een goed overzicht heb over mijn planning. Na mijn vakantie was de inbox aardig gevuld, maar ik creëer nu snel weer overzicht. Het is wel even wennen, maar het geeft véél meer rust en overzicht om het toch op de nieuwe manier te doen. Verder is Jetty een hele goede en vooral enthousiaste coach. Had ik deze training bij Jetty maar jaren geleden gedaan.

Anita Kuipers

manager DWF
Het was een supertraining met veel (of eigenlijk alleen maar) direct toepasbare tools!
Alles is aan bod gekomen. Mijn papieren zijn georganiseerd, er is toegewerkt naar een lege mailbox en mijn agenda is ook georganiseerd. Alle instellingen zijn aangepast en ik ben direct de nieuwe werkwijze toe gaan passen om routine te verkrijgen. Resultaat: ik heb weer het totale inzicht, een lege inbox en weet hoe ik het zo kan houden. Ik was na de training heel erg blij! Je hebt me echt supergoed geholpen en mij de tools gegeven om realistischer te plannen zodat er één overzicht is vanuit Outlook inclusief alle “losse” acties die er altijd zijn! Ik had na de training zin om mijn mailbox te openen en door te gaan met de nieuwe werkwijze.

Epco Bouma

Teamleider KwadrantGroep Academie
Wat behaalden we na de training een mooi resultaat!
Binnen mijn afdeling zijn er verschillende wijzigingen geweest. Onder andere een fusie, verandering in personele bezetting, aanpassing takenpakket, maar ook een nieuwere versie van Outlook. Hierdoor dreigden de medewerkers grip en overzicht op het werk te verliezen. Het kostte meer energie dan gebruikelijk en de werkdruk werd als hoog ervaren. Tijd voor actie. Jetty kwam met haar geduldige, frisse en pragmatische blik en wat behaalden we na de training een mooi resultaat. Dit is wat de betreffende medewerkers over dit traject met ‘Organiseer het Goed’ zeiden:
– Een cadeautje – Positief, praktisch en zinvol – Heel leuk en leerzaam – Geduldig en zonder zaken op te leggen heeft Jetty ons geholpen – Helder, goed te volgen, handige tools en trucs – Duidelijk en direct uitvoerbaar.

Annemieke de Jager

Rabobank
Ik heb weer rust en overzicht in mijn hoofd!
Ik vond de training zeer geslaagd en volledig gericht op de persoon zelf. Jetty heeft veel geduld en probeert mee te denken waar het ‘probleem’ zit en hoe dit zorgvuldig en efficiënt op te lossen. Ik houd er een prettig gevoel aan over.

Ik heb nu een techniek aangeleerd om weer rust en overzicht te creëren in mijn hoofd en niet van de hak op de tak taken uit te voeren. Ze heeft mij op de juiste punten weten te raken en aangevoeld waar ik behoefte aan had, zodat je weer met zelfvertrouwen de deur uit gaat. Blijf vooral zo doorgaan!

Agnes IJland

Manager HTO
Het was in één woord, geweldig!
Op een zeer prettige en professionele manier heeft Jetty de training verzorgd. Met een helder, duidelijk en overzichtelijk programma was aan het einde van de training een prachtig resultaat behaald. Een clean desk, clean screen, tips en trucs en Jetty gaf me een positieve boost om op de nieuwe manier te blijven organiseren. Jetty, ik zal je van harte aanbevelen bij collega’s en andere organisaties. 

Anja Drent

Projectleider Sociaal Werk Oldambt
Ik zou iedereen de training zeker aanraden!
Destijds waren we collega managers bij Doktersdienst Groningen. Een drukke baan met een continue vol lopende mailbox en een vol geplande agenda. En als oud gediende had ik ook een kast vol met... tja wat bewaarde je toch veel. Jetty en ik zijn een volle dag aan de slag geweest. Kast leeg, mailbox leeg en een goed geplande en georganiseerde agenda. Ik heb mijn werkwijze ervan gemaakt en het gaat eigenlijk vanzelf. Het voelt zo fijn als je de werkplek (maar dat geldt natuurlijk ook voor thuis) georganiseerd kunt afsluiten... dat geeft pas écht rust! Geen onbeantwoorde mail meer, tijd voor mijn (werk)relaties en niets meer vergeten. 

Jeltje Lettinga

Manager DWF
Wat een verbluffend resultaat!
Jetty heeft de training op een positieve manier en volgens een prima opbouw opgepakt. Verder is zij rustig, geduldig en daadkrachtig. Zij heeft op een duidelijke en heldere manier uitleg gegeven over de methode en de tips en trucs zijn sterk en praktisch. Daarnaast heeft zij belangrijke informatie gegeven waar ik mee verder kan. Hierdoor krijg ik zin om nog meer te leren en op te pakken. Het was een sessie, die alleen maar winst heeft opgeleverd. Er is nu weer overzicht en dat geeft ruimte in mijn hoofd. Wat een verbluffend resultaat. Ik kan haar training zeker aanraden.

Ubo Gorter

Man en Mach
De afdeling loopt weer soepel!
We hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Er was sprake van onduidelijkheden en onduidelijke onderlinge lijnen. Vol enthousiasme ging Jetty met ons aan de slag. De werkplek, de werkprocessen en de mailbox werd opnieuw ingericht. Aan het einde van de sessie hebben we nieuwe werkafspraken gemaakt. We zijn nu bijna een jaar verder en wij vinden dat we er echt iets aan gehad hebben. Het is nu duidelijk wie wat doet en wie waar verantwoordelijk voor is. De mailbox is nog steeds zo ingericht en het schept duidelijkheid en overzicht. Zonder de handvaten van “Organiseer het Goed” waren we nu niet geweest hoe we er nu voor staan. Trefwoorden: praktisch en duidelijk advies, laagdrempelig, duidelijke lijnen, goed inlevingsvermogen. De afdeling loopt weer soepel. Mensen die nog twijfelen mogen me gerust bellen over onze ervaringen.

Gea Reitsema

Manager GGD
Voor mij de manier om er echt mee aan de slag te gaan!
De training vond ik goed en was voor mij een stok achter de deur om er ook echt mee aan de slag te gaan. Door Jetty haar praktische insteek en het stellen van de juiste vragen, heb ik nu een lege inbox en heb ik de diverse hulpmiddelen binnen
Outlook leren kennen om mijn werk sneller en beter te organiseren.

Marjan, Myriam, Karin en Joke

CHD
De training was zinvol met heldere, duidelijke uitleg en veel nuttige tips en trucs! 
Met een lege in-box en een opgeruimd bureau hebben we de dag afgesloten. De training was zinvol met heldere, duidelijke uitleg en veel nuttige tips en trucs. Het enthousiasme van Jetty werkt aanstekelijk en het geleerde wordt direct toegepast. Ook de persoonlijke begeleiding werd als erg plezierig ervaren en sindsdien wordt er gewerkt met een lege inbox én een leeg bureau.

Rolf van Dijk

Eigenaar Ergotherapie Groningen
De inhoud en opbouw van de sessie was goed en concreet!

Vooral het plannen/agendabeheer was een sterk punt. Ik heb nu veel meer overzicht en alle taken staan ingepland. Hierdoor krijg ik “meer lucht”. Ik ben heel tevreden over de begeleiding.

Elker

Het Poortje
Ik ben nu mijn acties de baas!
Wanneer je al jaren op kantoor werkt, heb je zo je eigen ‘manier van doen’. Die is niet per definitie slecht maar beter kan altijd. Zeker wanneer je soms twijfelt of je acties wel hebt uitgevoerd en je je héle mailbox moet doorspitten naar geruststelling.

Met een heel aantal praktische tips van Jetty heb ik mijn mailbox leeg , een compleet overzicht en organiseer ik mijn acties goed.

Dit geeft enorme rust en een vergroting van het werkplezier. Ik ben nu mijn acties de baas!

Andrea Edwards

Gemeente Slochteren
De training was geweldig! 
Ik ben het geleerde meteen toe gaan passen binnen mijn werkprocessen, maar ook buiten het werk. Je hebt mij wakker geschud en ben je heel dankbaar voor deze eyeopener. Ik ben ervan overtuigd dat ik de nieuwe werkwijze zal blijven volgen. Wat een geweldige organizer ben jij en daarom wil ik jou aanbevelen. De rust die je uitstraalt, de aanpak, jouw instelling. De manier waarop je het doet, je geduld, begrip, bekwaamheid en professionaliteit, wat heeft jouw training mij goed gedaan. Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Ik voelde mij bij jou gelijk op mijn gemak en je was vol enthousiasme. Bovendien heb je mij gemotiveerd en geïnspireerd. Je bent een aanwinst in de wereld van coaching.

Ellen Rusch

Wetenschappelijk Instituut Martini Ziekenhuis
Het levert direct veel rendement op!
Jetty bedankt dat je bij ons een workshop wilde verzorgen over timemanagement op ons wetenschappelijk symposium voor medisch specialisten in opleiding. Wij hebben er erg veel van geleerd. Je had een leuke, duidelijke en leerzame interactieve workshop voorbereid waar we van hebben genoten. De praktische zaken die aan bod kwamen zijn makkelijk en snel in te voeren in ieders dagelijks werk en leveren direct veel rendement op.

Maya Titarsole

De Drentse Zaak
De training was zeer goed, professioneel en laagdrempelig! 
Jetty was geduldig en nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Dit was erg prettig. Alles werd systematisch uitgelegd, zoals het leren plannen (agenda items) en het optimaliseren van Outlook. Ik denk dat ik met de geleerde tools een hoop tijd zal besparen. Mijn mooiste concrete resultaat van deze training is het leren stellen van prioriteiten.
user