SCHRIJF EEN REFERENTIE 
Joukje Venema

Joukje Venema

Manager WWZ KwadrantGroep
Ik sluit nu de werkdag af met een voldaan gevoel en bewaar het overzicht!
Met heel veel plezier heb ik de training 'Organiseer het Goed' mogen volgen bij Jetty Rozema. In mijn werk als manager heb ik te maken met een volle agenda en een volle inbox aan mail en dat vraagt om goed organiseren. De training heeft mij enorm geholpen. Ik wist niet van de vele functies binnen Outlook en hoe bijzonder dat je mails vaak al 7x hebt gelezen maar ze laat liggen tot 'een moment dat het wel uitkomt'. Dat moment komt niet haha, zie daar een overvolle inbox. Het is inmiddels een sport van mij geworden om de dag af te sluiten met een lege inbox en dat alle acties/mails zijn uitgezet waardoor ik met een voldaan gevoel mijn werkdag afsluit en het overzicht bewaar. Dat werkt heerlijk! Jetty bedankt voor je enthousiasme en al je tips/trics, zeer waardevol!

Philip Wolffers

Interim senior manager in technische en ICT bedrijven

Naast de tijdbesparing voelt het als "alles onder controle": erg prettig en relaxed!
In mijn opdracht als interim bedrijfsleider bij bouwbedrijf TBI heb ik een online training "Organiseer het goed" (met aansluitend een uur persoonlijke coaching door Jetty) geregeld voor mijn team. Dit op aanraden van collega's die al eerder bij Jetty de klassikale training hadden gevolgd. De training heb ik zelf ook gedaan. Meer in het kader van het kunnen coachen van mijn teamleden. Met 25 jaar management ervaring dacht ik het zelf niet zo nodig te hebben. Dat was waar voor het deel organiseren en timemanagement, maar niets was minder waar voor het Outlook deel van de training. Ik neem nooit zo de tijd om de mogelijkheden van generieke IT tooling - zoals Outlook - te bestuderen en had zo mijn eigen manier ontwikkeld in de loop der jaren. De structuur zoals Jetty die aanreikt is echt heel veel beter dan wat ik mijzelf had aangeleerd. Ik ben nu veel beter georganiseerd, heb daadwerkelijk elke dag tenminste één moment dat mijn mailbox helemaal leeg is, hoef ik niet meer van alles terug te zoeken in mijn mail en zijn er geen open eindjes meer. Naast dat het mij daadwerkelijk tijd spaart voelt het meer als "alles onder controle": erg prettig en relaxed. Mijn teamleden hadden dezelfde ervaring en ik zie daar ook de resultaten van. Deze training is dus een aanrader, voor juniors, en tegelijk ook zeker als je al jaren lang management ervaring hebt. Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten: 06 - 222 03 965, philip.wolffers@me.com, www.linkedin.com/in/wolffers

Kirsten van Dongen

Algemeen manager Kinnik
Wat een ontzettend nuttige training heb ik bij je mogen volgen!
De training sloot volledig aan bij mijn hoop en verwachting. Mijn mailbox ervoer ik altijd als een zware last. Veel mail en op een gegeven moment niet meer weten waar te beginnen. Outlook is nu echt mijn 'externe brein' geworden. En wat een tijdbesparing om mailtjes in 1 keer af te handelen, althans een besluit te maken over wat ik ermee ga doen.  Het is nu een paar weken geleden dat ik de training heb gevolgd en ik heb er nog iedere dag profijt van. 
Heel erg bedankt!
Wytske-Posthuma

Wytske Posthuma

Algemeen manager & projectmanager GGZ
De training van Jetty is een ware aanrader!
Samen met een aantal collega’s heb ik in januari 2021 de training ‘organiseer het goed’ van Jetty gevolgd. Nu ben ik – op mijn manier – al aardig geordend en opgeruimd, maar juist daarom was ik erg benieuwd naar deze training omdat ik graag zo efficiënt mogelijk werk. De training werd online door Jetty gegeven en dat verliep vlekkeloos. De training was opgebouwd in een aantal plenaire onderdelen en daarnaast gingen we individueel aan de slag in de online leeromgeving. Bij vragen was Jetty direct via Teams bereikbaar. Deze manier zorgt ervoor dat je meteen aan het werk kunt en ook meteen Outlook zo in kunt richten dat het echt voor jou gaat werken. Na afloop was ik erg enthousiast. Door meteen door te pakken ben ik de volgende dag gestart met mijn nieuwe werkwijze. Ik heb geconcludeerd dat, voordat ik de training had gevolgd, de binnenkomende e-mail mij altijd erg afleidde: tijdens het uitvoeren van taken maar ook tijdens een Teams vergadering. Het lukt mij nu om vooral taken die meer tijd kosten ook echt tijdig op te pakken, dat is mijn grootste winst. Deze werkwijze geeft mij meer energie en vooral ook meer werkplezier. Het geeft me het gevoel dat ik meer in controle ben en dat de werkdag mij niet meer 'overkomt'. De training van Jetty is een ware aanrader. Jetty is een fijne trainster en heeft veel kennis en ervaring. De missie van Jetty, om managers met een hoge werkdruk te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite hun werk slimmer kunnen organiseren, is dus zeker geslaagd. Dankjewel Jetty!
Anna-Marie-Walsma

Anna-Marie Walsma

Algemeen Manager Van Andel Ouderenpsychiatrie
Ik heb er dagelijks profijt van!
Recent heb ik online een training Timemanagement gevolgd bij Jetty. Ondanks dat ik vond dat ik al georganiseerd en gestructureerd werk, heb ik in de (pragmatische)training geleerd dat er nog winst te behalen was op het gebied van efficiency en effectiviteit. Daar heb ik inmiddels in de dagelijkse praktijk profijt van. Jetty, bedankt! Ik kan deze training van harte aanbevelen!

Jeannette Wijbenga

Projectleider Martini Ziekenhuis
Dit kan écht anders belooft Jetty kalm en overtuigend. En het kón anders!
Een schrijfblok, geeltjes, kladjes, agenda items, mailtjes, goede invallen genoteerd als memo op 
mijn telefoon. Op een dag was ik het overzicht kwijt. In een heel drukke periode op mijn werk verloor ik veel tijd aan het ordenen van alle informatie. Focussen op wat echt belangrijk was werd moeilijk. Dit kan echt anders, belooft Jetty kalm en overtuigend in de introductievideo van haar cursus 'Organiseer het Goed'. En het kón anders. Met de e-learning werd ik me opnieuw bewust hoe ik focus kan creëren. Outlook is daarbij niet het doel, wel een veelzijdig hulpmiddel. Met korte instructiefilmpjes leerde ik Outlook handig in te stellen, mijn postvak leeg te maken en taken te ordenen. Wat een rust en focus geeft dat in mijn werk. Voor de prijs van een beetje discipline heb ik hier elke dag plezier van.

Johan Brandsma

Teamleider ZA Receptie & Telefonie GGZ Friesland

Sinds lange tijd weer een training waar ik blij van word! 

Ik heb samen met een groep managers bij Jetty de training timemanagement en organiseren met Outlook via Teams en de online leeromgeving gevolgd. Sinds lange tijd weer een training waar ik heel blij van word. Het heeft me energie gegeven en het was nuttig. Wat wil je nog meer? De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. De heldere uitleg en de praktische 
e-learning maakten het zo dat de stof direct toepasbaar is. Ik had een volle Mailbox, onrustig gevoel en niet één digitaal agenda, werkblad, etc. Het is erg waardevol dat je door aanpassingen in je gedrag en een applicatie je werk veel beter kan managen. Ga zo door!

Welmoed Stollenga

Unithoofd financiële zaken Martini Ziekenhuis

De training heeft mij veel rust en overzicht gebracht! 

Ik heb de online training gevolgd met een aanvullende 1 op 1 sessie via Teams. Het heeft mij veel rust en overzicht gebracht. Het scheelt zoeken als je alle stukken direct bij de afspraak voegt in je agenda en de snelle stap ‘agenda item met bijlage’ is wat mij betreft een echte topper. Hoe vaak ik die al niet heb gebruikt in de korte periode dat ik het zo heb ingericht. Ook het opstarten met de agenda of takenlijst brengt aan het begin van de dag meer focus aan en voorkomt dat je direct vanuit je mailbox gaat werken. Verder geeft een lege mailbox mij enorm veel rust en ruimte om ook bezig te zijn met andere  zaken. Verder is Jetty een prettige persoonlijkheid en to the point in haar gesprekken. Zij heeft mij met haar training geholpen met waardevolle tips om nog effectiever te kunnen werken.

Rolf Bosscher

Directeur Hygro Temp BV

Wanneer de online training het dubbele zou kosten zou ik het nog zeker doen!

Ik had van mezelf altijd het gevoel dat ik gestructureerd werkte. In de training blijkt dat dat voor een deel ook zo is. Toch kreeg ik veel tips en handigheden tegen die er voor hebben gezorgd dat ik nu in m’n dagelijkse werk efficiënter bezig ben.  Vooral de e-mailafhandeling in combinatie met  agenda en taken helpt echt. En het consequent de dag en week afsluiten geeft rust.  Ik kan iedereen deze online training aanraden. De prijs vind ik zelfs aan de lage kant voor wat je ervoor krijgt. Het is een zeer duidelijke en professionele training die met veel enthousiasme wordt gegeven. Het is ook prettig dat de training is opgesplitst in meerdere korte blokken. Hierdoor is de studietijd per blok goed te overzien en te plannen. Eén van mijn werknemers heeft ondertussen deze training met het zelfde enthousiasme gevolgd. 

Sandy Hermans

Mondhygiënist/kwaliteitsmedewerker

Ik kan mijn werk nu sneller en beter organiseren!

Als voorbereiding op een nieuwe carrière stap heb ik de online cursus timemanagement en organiseren met Outlook gevolgd. Wat heb ik veel geleerd over het organiseren van het werk en de mogelijkheden in Outlook. Door Jetty's praktische insteek en duidelijke uitleg heb ik nu een lege inbox en heb ik de diverse hulpmiddelen binnen Outlook leren kennen om mijn toekomstige werk sneller en beter te kunnen organiseren. Echte eye-openers waren een nieuwe inrichting en een andere manier van werken met 'de taken en agenda-items'  in Outlook. De cursus had een heldere en duidelijke opbouw die makkelijk te volgen was. Organiseren en timemanagement is nu niet meer iets waar ik tegen op zie! Ik raad Jetty's adviezen en trainingen bij iedereen aan en zal dat ook zeker doorgeven op mijn huidige en toekomstige werkplek.


Lennie Weber

Praktijkmanager 

Ik heb de onlinetraining gevolgd en had niet verwacht dat er zo veel mee te besparen valt!
De training is heel duidelijk en in stappen opgezet. De mogelijkheid om gemakkelijk even terug te zoeken/kijken was voor mij zeer geslaagd. Ik had last van chaos die ik niet meer kon beteugelen, waardoor er veel tijd verloren ging aan opstarten en het plannen voor de vorm. Ik had niet verwacht dat er zo veel mee te besparen valt en wat heb ik een duidelijk overzicht gecreëerd. Je rust en herhaling is heel prettig voor mij. Vaak worden er trainingen gegeven waar ik al snel de draad kwijt ben. Door zelf te doen komt er meer van de aangeboden kennis binnen. In plaats van bewaren, werk ik nu alles weg. Verder is het aangeboden materiaal en het contact met Jetty heel prettig en to the point. Nogmaals dank!

Roelfina Sienema

Senior Medewerker HR Services KwadrantGroep
Ik ben heel enthousiast over de online training!
Het is fijn om de training in eigen tempo te doen en doordat ik kon terugkijken bleef er veel meer informatie hangen.  Je gaf ook heel veel voorbeelden uit de praktijk. Daardoor kon je het "nut" van een bepaalde handeling vaak goed doortrekken naar je eigen werk. Ik was na je eerste 'live' training al heel erg gericht op een lege e-mail box, maar verviel soms toch weer in het oude patroon. Deze online training heeft me weer helemaal op scherp gezet. Ik heb mijn inbox en mappenstructuur helemaal opnieuw ingericht en streef er echt naar om op vaste momenten mijn e-mail af te handelen. Ook werk ik nu met de takenlijst in Outlook en dat bevalt mij erg goed.
Ik heb de tijd die ik wil besteden aan mijn projecten in blokken ingedeeld, zodat hier niets meer van wordt ‘afgesnoept’. Kortom, volgens mij ben ik goed bezig. Ik wil je bedanken voor deze training: je hebt hem goed en logisch opgezet. Prettige bijkomstigheid, je hebt een mooie, rustige stem om naar te luisteren ☺

Rineke Marwitz

Directeur De Kunstbeweging

Mijn Outlook is nu zo ingesteld dat ik niet door mijn mailbox wordt geleid!

De training van Jetty heb ik als erg prettig ervaren door de persoonlijke aanpak. 
Mijn Outlook is nu zo ingesteld dat ik niet door mijn mailbox wordt geleid, maar orde heb kunnen aanbrengen. Het instellen van het dashboard is een verademing en nu moet ik mijzelf houden aan mijn eigen afspraken...
De heldere uitleg, de praktische aanpak en het goed luisteren naar wat ik nodig heb maakt een training met Jetty erg nuttig en aangenaam!

Reny van der Meer

Manager WWZ De Friese Wouden
Eindelijk weer een training waar je écht en diréct iets aan hebt!
Ik heb de training gevolgd met een groep managers binnen mijn organisatie. Een week na de groepstraining hadden we allemaal een een individueel terugkommoment voor de ‘puntjes op de i’. Wat een goede en inspirerende training, waar ik veel aan ga hebben. De training is duidelijk en professioneel en de opbouw zit goed in elkaar. Ik heb nog meer geleerd dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik heb nu inzicht, overzicht en structuur in mijn agenda. En het lukt me om een lege mailbox te creëren. Deze training zou eigenlijk thuishoren bij iedereen die start met het werken als manager!

Dieuwke van der veen

Diëtist Martini Ziekenhuis
Ik kan  iedereen aanraden om een Organiseer het Goed training bij Jetty te doen!
Mijn inbox stond vol met honderden e-mails, ik gebruikte de Outlook agenda niet en ik had steeds het gevoel dat ik van alles 'moest' doen. Ik heb in de training de inbox geleegd, een logische mappen structuur opgezet, zodat e-mails logisch opgeruimd kunnen worden en een knop toegevoegd waarin je direct de e-mails in je Outlook agenda kan zetten en een goede structuur in mijn agenda aangemaakt. Op deze manier kan ik nu goed ordenen zonder dat ik het gevoel heb dat ik dingen vergeet. Dit maakt dat ik nu een goed overzicht heb over mijn planning. Na mijn vakantie was de inbox aardig gevuld, maar ik creëer nu snel weer overzicht. Het is wel even wennen, maar het geeft véél meer rust en overzicht om het toch op de nieuwe manier te doen. Verder is Jetty een hele goede en vooral enthousiaste coach. Had ik deze training bij Jetty maar jaren geleden gedaan.

Anita Kuipers

manager DWF
Het was een supertraining met veel (of eigenlijk alleen maar) direct toepasbare tools!
Alles is aan bod gekomen. Mijn papieren zijn georganiseerd, er is toegewerkt naar een lege mailbox en mijn agenda is ook georganiseerd. Alle instellingen zijn aangepast en ik ben direct de nieuwe werkwijze toe gaan passen om routine te verkrijgen. Resultaat: ik heb weer het totale inzicht, een lege inbox en weet hoe ik het zo kan houden. Ik was na de training heel erg blij! Je hebt me echt supergoed geholpen en mij de tools gegeven om realistischer te plannen zodat er één overzicht is vanuit Outlook inclusief alle “losse” acties die er altijd zijn! Ik had na de training zin om mijn mailbox te openen en door te gaan met de nieuwe werkwijze.

Epco Bouma

Teamleider KwadrantGroep Academie
Wat behaalden we na de training een mooi resultaat!
Binnen mijn afdeling zijn er verschillende wijzigingen geweest. Onder andere een fusie, verandering in personele bezetting, aanpassing takenpakket, maar ook een nieuwere versie van Outlook. Hierdoor dreigden de medewerkers grip en overzicht op het werk te verliezen. Het kostte meer energie dan gebruikelijk en de werkdruk werd als hoog ervaren. Tijd voor actie. Jetty kwam met haar geduldige, frisse en pragmatische blik en wat behaalden we na de training een mooi resultaat. Dit is wat de betreffende medewerkers over dit traject met ‘Organiseer het Goed’ zeiden:
– Een cadeautje – Positief, praktisch en zinvol – Heel leuk en leerzaam – Geduldig en zonder zaken op te leggen heeft Jetty ons geholpen – Helder, goed te volgen, handige tools en trucs – Duidelijk en direct uitvoerbaar.

Annemieke de Jager

Rabobank
Ik heb weer rust en overzicht in mijn hoofd!
Ik vond de training zeer geslaagd en volledig gericht op de persoon zelf. Jetty heeft veel geduld en probeert mee te denken waar het ‘probleem’ zit en hoe dit zorgvuldig en efficiënt op te lossen. Ik houd er een prettig gevoel aan over.

Ik heb nu een techniek aangeleerd om weer rust en overzicht te creëren in mijn hoofd en niet van de hak op de tak taken uit te voeren. Ze heeft mij op de juiste punten weten te raken en aangevoeld waar ik behoefte aan had, zodat je weer met zelfvertrouwen de deur uit gaat. Blijf vooral zo doorgaan!

Agnes IJland

Manager HTO
Het was in één woord, geweldig!
Op een zeer prettige en professionele manier heeft Jetty de training verzorgd. Met een helder, duidelijk en overzichtelijk programma was aan het einde van de training een prachtig resultaat behaald. Een clean desk, clean screen, tips en trucs en Jetty gaf me een positieve boost om op de nieuwe manier te blijven organiseren. Jetty, ik zal je van harte aanbevelen bij collega’s en andere organisaties. 

Anja Drent

Projectleider Sociaal Werk Oldambt
Ik zou iedereen de training zeker aanraden!
Destijds waren we collega managers bij Doktersdienst Groningen. Een drukke baan met een continue vol lopende mailbox en een vol geplande agenda. En als oud gediende had ik ook een kast vol met... tja wat bewaarde je toch veel. Jetty en ik zijn een volle dag aan de slag geweest. Kast leeg, mailbox leeg en een goed geplande en georganiseerde agenda. Ik heb mijn werkwijze ervan gemaakt en het gaat eigenlijk vanzelf. Het voelt zo fijn als je de werkplek (maar dat geldt natuurlijk ook voor thuis) georganiseerd kunt afsluiten... dat geeft pas écht rust! Geen onbeantwoorde mail meer, tijd voor mijn (werk)relaties en niets meer vergeten. 

Jeltje Lettinga

Manager DWF
Wat een verbluffend resultaat!
Jetty heeft de training op een positieve manier en volgens een prima opbouw opgepakt. Verder is zij rustig, geduldig en daadkrachtig. Zij heeft op een duidelijke en heldere manier uitleg gegeven over de methode en de tips en trucs zijn sterk en praktisch. Daarnaast heeft zij belangrijke informatie gegeven waar ik mee verder kan. Hierdoor krijg ik zin om nog meer te leren en op te pakken. Het was een sessie, die alleen maar winst heeft opgeleverd. Er is nu weer overzicht en dat geeft ruimte in mijn hoofd. Wat een verbluffend resultaat. Ik kan haar training zeker aanraden.

Ubo Gorter

Man en Mach
De afdeling loopt weer soepel!
We hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Er was sprake van onduidelijkheden en onduidelijke onderlinge lijnen. Vol enthousiasme ging Jetty met ons aan de slag. De werkplek, de werkprocessen en de mailbox werd opnieuw ingericht. Aan het einde van de sessie hebben we nieuwe werkafspraken gemaakt. We zijn nu bijna een jaar verder en wij vinden dat we er echt iets aan gehad hebben. Het is nu duidelijk wie wat doet en wie waar verantwoordelijk voor is. De mailbox is nog steeds zo ingericht en het schept duidelijkheid en overzicht. Zonder de handvaten van “Organiseer het Goed” waren we nu niet geweest hoe we er nu voor staan. Trefwoorden: praktisch en duidelijk advies, laagdrempelig, duidelijke lijnen, goed inlevingsvermogen. De afdeling loopt weer soepel. Mensen die nog twijfelen mogen me gerust bellen over onze ervaringen.

Gea Reitsema

Manager GGD
Voor mij de manier om er echt mee aan de slag te gaan!
De training vond ik goed en was voor mij een stok achter de deur om er ook echt mee aan de slag te gaan. Door Jetty haar praktische insteek en het stellen van de juiste vragen, heb ik nu een lege inbox en heb ik de diverse hulpmiddelen binnen
Outlook leren kennen om mijn werk sneller en beter te organiseren.

Marjan, Myriam, Karin en Joke

CHD
De training was zinvol met heldere, duidelijke uitleg en veel nuttige tips en trucs! 
Met een lege in-box en een opgeruimd bureau hebben we de dag afgesloten. De training was zinvol met heldere, duidelijke uitleg en veel nuttige tips en trucs. Het enthousiasme van Jetty werkt aanstekelijk en het geleerde wordt direct toegepast. Ook de persoonlijke begeleiding werd als erg plezierig ervaren en sindsdien wordt er gewerkt met een lege inbox én een leeg bureau.

Rolf van Dijk

Eigenaar Ergotherapie Groningen
De inhoud en opbouw van de sessie was goed en concreet!

Vooral het plannen/agendabeheer was een sterk punt. Ik heb nu veel meer overzicht en alle taken staan ingepland. Hierdoor krijg ik “meer lucht”. Ik ben heel tevreden over de begeleiding.

Elker

Het Poortje
Ik ben nu mijn acties de baas!
Wanneer je al jaren op kantoor werkt, heb je zo je eigen ‘manier van doen’. Die is niet per definitie slecht maar beter kan altijd. Zeker wanneer je soms twijfelt of je acties wel hebt uitgevoerd en je je héle mailbox moet doorspitten naar geruststelling.

Met een heel aantal praktische tips van Jetty heb ik mijn mailbox leeg , een compleet overzicht en organiseer ik mijn acties goed.

Dit geeft enorme rust en een vergroting van het werkplezier. Ik ben nu mijn acties de baas!

Andrea Edwards

Gemeente Slochteren
De training was geweldig! 
Ik ben het geleerde meteen toe gaan passen binnen mijn werkprocessen, maar ook buiten het werk. Je hebt mij wakker geschud en ben je heel dankbaar voor deze eyeopener. Ik ben ervan overtuigd dat ik de nieuwe werkwijze zal blijven volgen. Wat een geweldige organizer ben jij en daarom wil ik jou aanbevelen. De rust die je uitstraalt, de aanpak, jouw instelling. De manier waarop je het doet, je geduld, begrip, bekwaamheid en professionaliteit, wat heeft jouw training mij goed gedaan. Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Ik voelde mij bij jou gelijk op mijn gemak en je was vol enthousiasme. Bovendien heb je mij gemotiveerd en geïnspireerd. Je bent een aanwinst in de wereld van coaching.

Ellen Rusch

Wetenschappelijk Instituut Martini Ziekenhuis
Het levert direct veel rendement op!
Jetty bedankt dat je bij ons een workshop wilde verzorgen over timemanagement op ons wetenschappelijk symposium voor medisch specialisten in opleiding. Wij hebben er erg veel van geleerd. Je had een leuke, duidelijke en leerzame interactieve workshop voorbereid waar we van hebben genoten. De praktische zaken die aan bod kwamen zijn makkelijk en snel in te voeren in ieders dagelijks werk en leveren direct veel rendement op.

Maya Titarsole

De Drentse Zaak
De training was zeer goed, professioneel en laagdrempelig! 
Jetty was geduldig en nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Dit was erg prettig. Alles werd systematisch uitgelegd, zoals het leren plannen (agenda items) en het optimaliseren van Outlook. Ik denk dat ik met de geleerde tools een hoop tijd zal besparen. Mijn mooiste concrete resultaat van deze training is het leren stellen van prioriteiten.
user