• OHG

Workshops en presentaties

Inspirerende workshops of presentaties

Training Organiseren Met Outlook - Groningen, Friesland, Drenthe Ontvang eenvoudig toepasbare tips en technieken m.b.t. prioriteren, plannen en organiseren
Training Organiseren Met Outlook - Groningen, Friesland, Drenthe Ontdek de mogelijkheden van het plannen en organiseren met MS Outlook
Training Organiseren Met Outlook - Groningen, Friesland, Drenthe Breng direct de opgedane kennis en inzichten in de praktijk

Praktisch en inspirerende workshop of presentatie boordevol tips en technieken

Regelmatig deel ik mijn kennis tijdens (netwerk)bijeenkomsten, bij bedrijven en instellingen of op congressen. Dit doe ik o.a. via workshops of presentaties over slimmer organiseren, waardoor je tijd vrij kunt maken voor zaken die belangrijk zijn. Daarbij richt ik mij op de volgende pijlers:

  • EfficiĆ«nte procesgang
  • Werken met focus
  • Werken aan zaken die belangrijk zijn (keuzes maken / prioriteren)
  • Extern brein creĆ«ren

Voor wie geef ik een workshop of presentatie?

Ik doe dit voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden om met minder moeite meer gedaan te krijgen. De afgelopen jaren heb ik dit voor bijvoorbeeld ondernemers, secretaresses, managementteams en specialisten in opleiding gedaan.

Ik ben gewend om maatwerk te leveren en probeer in overeenstemming met de opdrachtgever mijn workshop of presentatie zo goed mogelijk aan te laten sluiten aan de wensen van de deelnemers.

Wat levert het jou op?

  • Tijdwinst!
  • Hogere kwaliteit van werken
  • Rust in je hoofd, minder werkdruk en stress
  • Betere onderlinge samenwerking en verhoogd werkplezier!

Deelnemers zijn altijd vol enthousiasme. Hierdoor blijven de inzichten goed hangen en worden de deelnemers gemotiveerd om aan de slag te gaan en de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Iedere workshop of presentatie is praktisch ingericht en bevat eenvoudige tips en trucs die direct toepasbaar zijn in de uitvoering voor ieder persoonlijk of binnen iedere onderneming.

Regelmatig geef ik tijdens een workshop een verkorte MS Outlooktraining en leg ik uit hoe je jouw Outlookomgeving optimaal in kunt richten en leer ik je organiseren, plannen en het opvolgen van je planning.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een interactieve en inspirerende workshop of presentatie tijdens een (netwerk) bijeenkomst? Bel (06) 55 39 71 66.

Interesse?


CONTROLE *

Jetty bedankt dat je bij ons een workshop wilde verzorgen over timemanagement op ons wetenschappelijk symposium voor medisch specialisten in opleiding. Wij hebben er erg veel van geleerd. Je had een leuke, duidelijke en leerzame interactieve workshop voorbereid waar we van hebben genoten. De praktische zaken die aan bod kwamen zijn makkelijk en snel in te voeren in ieders dagelijks werk en leveren direct veel rendement op. Ellen Rusch, Wetenschappelijk Instituut Martini Ziekenhuis