• OHG

Wie is Jetty Rozema

Professional Organizer

profielfotoIk ben Jetty Rozema en ik heb in 2012 besloten om Professional Organizer te worden, omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van werk– en leef/ woonsituaties.

Ervaringsdeskundige

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren als leidinggevende in verschillende teams, binnen meerdere organisaties gewerkt. Op dit moment werk ik als locatiemanager in een duobaan. Vanuit deze functies heb ik heel veel georganiseerd. Naast mijn werk heb ik een gezin en een druk sociaal leven. Hierdoor ben en voel ik mij een ervaringsdeskundige. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om alle ballen in de lucht te houden. Hoe? Door goed te prioriteren, te organiseren en voor een overzichtelijke structuur te zorgen.

Professional Organizer

Naast mijn managementopleiding en -trainingen, ben ik opgeleid tot professioneel coach en heb ik de opleiding tot Professional Organizer gevolgd. Ik heb het inzicht gekregen dat je met talent best een eind kan komen, maar met de beproefde geleerde technieken vanuit mijn opleidingen kom je nog veel verder. Ik maak daar zelf ook optimaal gebruik van.

Wat kun je van mij verwachten?

  • Ik houd van het behalen van goede resultaten en zal vanuit mijn kracht en doorzettingsvermogen samen met de klant een opdracht tot een goed einde brengen.
  • Ik ben betrouwbaar. Wie een opdracht met mij aangaat kan er op vertrouwen dat deze wordt afgemaakt, ook de laatste stap wordt gezet.
  • Ik ben een efficiënte denker en werker en kan door logisch na te denken, de juiste stap in de juiste volgorde zetten.
  • Ik ben enthousiast en kan problemen omzetten naar uitdagingen, ook op persoonlijk gebied.

Mijn kwaliteiten, kennis en ervaring zet ik graag voor jou in.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact met mij op.
Bel: (06) 55 39 71 66 of vul het contactformulier in.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Persoonlijk contact

CONTROLE *