• OHG

Training Organiseren Met Outlook

Training Organiseren Met Outlook

Effectief en efficiënt leren (samen)werken en het optimaliseren van de digitale werkplek, werkwijze en werkplanning

Training Organiseren Met Outlook - Groningen, Friesland, Drenthe Duur: ½ dag Investering: € 127,- Training Organiseren Met Outlook - Groningen, Friesland, Drenthe Aantal deelnemers: 7

Training Organiseren Met Outlook - Groningen, Friesland, Drenthe Ik ervaar geen “stress” meer en mijn acties hebben een duidelijke plek

Training Organiseren Met Outlook - Groningen, Friesland, Drenthe Ik heb weer overzicht in mijn taken, een lege inbox en ervaar meer “lucht”

Training Organiseren Met Outlook - Groningen, Friesland, Drenthe Ik heb geleerd prioriteiten te stellen, mijn planning te maken én op te volgen

Om succesvol deel te nemen aan deze training Organiseren met Outlook is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Heb jij ook het gevoel dat je veel te doen hebt en taken maar niet afkrijgt? We leven in een wereld waarbij er heel veel op ons afkomt en hebben heel wat “ballen in de lucht te houden”. En alles is belangrijk. Dat maakt dat ons hoofd vol raakt. En dat geeft vervolgens stress. En hoe meer je aan je hoofd hebt, hoe minder je meestal gedaan krijgt.

De hoeveelheid werk geeft meestal geen stress, maar niet afgemaakt werk geeft stress.

Word jij onrustig van al die “losse eindjes” en ideeën die door je hoofd spoken en nog moeten gebeuren? Wellicht herken je wel dat je met je aandacht niet bent waar je moet zijn? Ons hoofd is niet gemaakt om aan al die losse eindjes te denken en ideeën in te bewaren. Het is er om ideeën in te creëren. En daar heb je letterlijk en figuurlijk ruimte voor nodig. Wil je dit slim aanpakken door overzicht te creëren en goed te leren plannen? Volg de training Organiseren met Outlook!

Waarom een Training Organiseren met Outlook?

Je leert tijdens deze training Organiseren met Outlook de basisvaardigheden van het programma te gebruiken. Je leert alle zaken (afspraken, e-mail, acties, projecten, taken, ideeën, losse eindjes) een “naam en een plek” te geven. En we richten het systeem zo in dat je niets hoeft onthouden, maar ook niets gaat vergeten. Het is een interactieve training, in een kleine groep, vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken én inzichten. Tijdens de training gebruik je jouw eigen laptop en ga je actief aan de slag met je eigen Outlook. Anders dan het gestructureerd en overzichtelijk werken met Outlook vanuit een boek, ontdek én ervaar je de krachtige mogelijkheden van Outlook tijdens een praktische training. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren. Daarbij is er is voldoende ruimte voor vragen én je ontvangt persoonlijke feedback.

Wat leer je tijdens de training organiseren met Outlook:

 • Keuzes maken a.d.h.v. de 4D’s (Direct, Delegeren, Doen, Delete)
 • Het slim inrichten van Outlook(instellingen, dashboard, agenda, taken, mappenstructuur enz.)
 • Ordenen van afspraken, acties en email
 • Lege inbox creëren en behouden
 • Plannen en opvolgen van de planning
 • Sneller werken via snelle stappen en sneltoetsen
 • Vele efficiënte tips en trucs
 • Slim communiceren: hoe kun jij het jezelf en anderen gemakkelijker maken

Resultaat van de training

 • Aantoonbare tijdswinst!
 • Effectief gebruik van Outlook(e-mail, takenlijst, vergaderingen, agenda en week-, maand- en jaarplanning)
 • Een lege inbox
 • Overzicht en regie over je werkzaamheden
 • Rust in je hoofd, minder werkdruk en stress
 • Werken aan zaken die echt belangrijk voor je zijn
 • Ruimte voor creativiteit en productiviteit
 • Meer balans tussen werk en privé

Deze training volgen als team

In de teamtraining Organiseren met Outlook wordt er naast de genoemde trainingsitems ook aandacht besteed aan:

– Afspraken maken over e-mailgedrag en formuleren e-mailbeleid

– Afspraken maken over onderlinge afstemming en samenwerking

Ook na de training help ik je graag verder

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met het organiseren met Outlook. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je contact met mij kan opnemen. Eventueel kunnen we via één op één begeleiding samen de “puntjes op de i” zetten.

Welke Outlook versie heb ik nodig om de training te volgen?

De training Organiseren Met Outlook kan gegeven worden in alle Microsoft Office versies.

Wil jij leren plannen en organiseren met Outlook en daardoor meer overzicht, rust en een hogere kwaliteit van werken ervaren? Schrijf je dan in voor de praktische training Organiseren met Outlook.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Direct aanmelden


CONTROLE *

Open Inschrijving € 127.- / dagdeel

1-op-1 maatwerk € 497.- / dagdeel

€ 897.- / dag

Incompany Op aanvraag

Tijdens de training probeer ik zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de cursisten. De persoonlijke begeleiding en de beperkte omvang van de groepen dragen hier zorg voor. Naast deze training biedt Organiseer het Goed ook de mogelijkheid voor een training geheel op maat. Dit doe ik in de vorm van Incompany- en 1-op-1 maatwerk trainingen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en een factuur. Annuleren kan tot 5 werkdagen voorafgaand aan de training. Hierna is betaling verplicht en restitutie niet mogelijk. Wel kun je een collega/ vriend aanmelden. Neem daarvoor telefonisch contact met mij op. Op alle trainingen zijn de algemene voorwaarden (pdf) van toepassing.

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

Borchsingel 53, 9766 PP Eelderwolde