• OHG

Secretaressedag

Secretaressedag

Donderdag 20 april 2017 is het weer Nationale Secretaressedag 2017!

Geef het leukste cadeau aan jouw secretaresse…

…een training “Efficiënt en Competent”!

Alles over prioriteiten stellen en plannen met behulp van het programma Outlook. Een training voor secretaresses waar ook haar omgeving wat aan heeft!

image001Uit onderzoek is gebleken dat secretaresses van nu liever in zichzelf investeren met een educatief cadeau, in plaats van het welbekende ‘bloemetje’. En hoe goed zou het zijn als niet alleen de secretaresse maar ook haar omgeving hier profijt van heeft? We leven in een wereld waarbij er heel veel op je afkomt en als secretaresse heb je nogal wat “ballen in de lucht te houden”. Het omgaan met e-mail is daar een bekend voorbeeld van. Gelukkig bestaan er hele mooie methodieken om overzicht te creëren en te behouden. Hoe? Door goed te plannen en gebruik te maken van het programma Outlook.

Training “Efficiënt en Competent” op 18 mei 2017

Professional Organizers Jetty Rozema ‘Organiseer het Goed’ en Lisanne Hage ‘Space4More’ hebben om die reden samen de leukste én slimste Outlook-training ontwikkeld, speciaal voor secretaresses. Op donderdag 18 mei 2017 geven wij de training “Efficiënt en Competent”, waarmee jouw secretaresse haar competenties én haar kennis van Outlook nog beter kan inzetten.

Wat komt er tijdens de training aan bod?

De training is interactief, in een kleine groep, vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken én inzichten. Tijdens de training neem je plaats achter je eigen laptop en ga je actief aan de slag met je eigen Outlook*.  Anders dan het gestructureerd en overzichtelijk werken met Outlook vanuit een boek, ontdek én ervaar je de krachtige mogelijkheden van Outlook tijdens een praktische training. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren. Daarbij is er is voldoende ruimte voor vragen én je ontvangt persoonlijke feedback. En wat nog meer? Je leert:

 • een werkmethodiek om digitaal overzicht te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden
 • hoe je een lege mailbox bereikt (en houdt!)
 • timemanagement basisprincipes voor e-mail
 • vanuit doelen de juiste prioriteiten stellen voor meer resultaat
 • slim communiceren: hoe kun jij het jezelf en anderen gemakkelijker maken

* Voor het optimale resultaat, adviseren we een eigen laptop mee te nemen voorzien van Outlook. De training Outlook kan gegeven worden voor de Microsoft Office versies 2010 en 2013.

Resultaat van de training

 • Aantoonbare tijdswinst!
 • Handige (direct toepasbare) tips & tricks voor een efficiënter gebruik van MS Outlook
 • Overzicht en regie over de dagelijkse werkzaamheden
 • Rust in je hoofd, minder werkdruk en stress
 • Betere onderlinge samenwerking en verhoogd werkplezier!

Informatie

 • Datum: donderdag 18 mei 2017
 • Training: 9.30 – 12.30 uur of 13.30 – 16.30 uur
 • Locatie: Amersfoort (andere locaties in overleg mogelijk)
 • Investering per persoon: € 97,- (ex. BTW)

Enkele reacties van cursisten

 • Ik heb weer overzicht in mijn taken en ervaar meer “lucht”
 • Ik ervaar geen “stress” meer en mijn acties hebben een duidelijke plek
 • Ik heb geleerd prioriteiten te stellen, mijn planning te maken én op te volgen

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij (Jetty Rozema) op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag met je in contact. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer (06) 38 61 83 95 of vul het contactformulier in.

Reserveer nu en gun jouw secretaresse een leerzame training én nog meer werkplezier!

Direct aanmelden


CONTROLE * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Open Inschrijving
€ 97.- / dagdeel

1-op-1 maatwerk
€ 497.- / dagdeel
€ 897.- / dag

Incompany
Op aanvraag

Tijdens de training proberen wij zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de cursisten. De persoonlijke begeleiding en de beperkte omvang van de groepen dragen hier zorg voor. Naast de training “Efficiënt en Competent” bieden wij ook de mogelijkheid voor een training geheel op maat. Dit doen wij in in de vorm van 1-op-1 maatwerk- en Incompany trainingen (afhankelijk van het aantal deelnemers met één of twee trainers)

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en een factuur. Annuleren kan tot 5 werkdagen voorafgaand aan de training. Hierna is betaling verplicht en restitutie niet mogelijk. Wel kun je een collega/ vriend aanmelden. Neem daarvoor telefonisch contact met mij op. Op alle trainingen zijn de algemene voorwaarden (pdf) van toepassing.

Van der Valk Hotel Amersfoort

Ruimtevaart 22

3824 MX Amersfoort

Deze training volgen als team?

Heb je interesse om deze training aan meerdere personen binnen de organisatie te geven? Dit is mogelijk! In dat geval wordt de training InCompany gegeven, op een door jou gekozen dag en tijdstip. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de training met één of twee ervaren trainers gegeven.

In de teamtraining wordt er naast de genoemde trainingsitems ook aandacht besteed aan:

 • Afspraken maken over e-mailgedrag en formuleren e-mailbeleid
 • Afspraken maken over onderlinge afstemming en samenwerking