Ontdek de winst van slim plannen en organiseren in de training timemanagement en organiseren met Outlook

Gebrek aan overzicht, het onrustige gevoel en de angst om zaken te vergeten zijn na de training verleden tijd. Je hoeft niets meer te onthouden, maar gaat ook niets meer vergeten. Je leert je productiviteit te verhogen en tijd vrij te maken voor zaken die voor jou en jouw organisatie belangrijk zijn. De training is ook online te volgen.

Ontdek de winst van slim plannen en organiseren in de training timemanagement en organiseren met Outlook

Gebrek aan overzicht, het onrustige gevoel en de angst om zaken te vergeten zijn vanaf nu verleden tijd. Je hoeft niets meer te onthouden, maar gaat ook niets meer vergeten. Je leert je productiviteit te verhogen en tijd vrij te maken voor zaken die voor jou en jouw organisatie belangrijk zijn.
De training is ook online te volgen.
Stop met hap-snap. Hap-snap acties leiden tot hap-snap resultaten. Slim plannen en organiseren kan het leven een stuk gemakkelijker maken.

Rust in je hoofd ervaren en weer de regie over je werkdag nemen?

Word jij onrustig van al dat werk wat op jou ligt te wachten?
Het is zoveel, je weet niet waar je moet beginnen. Het ontbreekt je aan een totaal overzicht. Jouw inbox ontploft en staat vol met acties, het werken wordt er niet leuker van.
Gaat de angst om zaken te vergeten steeds meer knagen?
Je wilt betrouwbaar overkomen. Je doet je uiterste best om je afspraken en verantwoordelijkheden na te komen. Helaas wordt dit steeds lastiger.
Zitten er te weinig uren in jouw werkdag?
Je probeert steeds harder en meer te werken. Het is nooit af, je gaat achter de feiten aanlopen en raakt steeds verder achterop.
Neem je het werk mee naar huis? Bedenk je ’s avonds (of zelfs ’s nachts) wat er ook nog moet gebeuren?
Je baalt dat je ’s avonds met je hoofd bij je werk zit i.p.v. thuis bij je gezin. Je wilde nog lekker sporten, maar je voelt je gestrest en bent moe.

Van werkdruk naar werkgeluk

Mijn werk liep mij ook regelmatig over de schoenen. Gelukkig was ik altijd in staat om op mijn eigen manier weer overzicht te creëren. Dat gaf me direct een gevoel van rust. Helaas was dit meestal van korte duur, want voor ik het wist had ik weer nieuwe extra dingen op mijn bord. Ik vond eerlijk gezegd dat dit bij het werk van een manager hoorde.

Kortom: buffelen en geen gezeur

In mijn opleiding tot professioneel coach heb ik geleerd om krachtige keuzes te maken waardoor het allemaal veel gemakkelijker werd. Ik kon zelf veel beter bepalen hoe vol ik mijn bord wilde hebben, hoewel dit waarschijnlijk mijn grootste valkuil blijft. In mijn opleiding tot professional organizer heb ik prachtige methodieken geleerd om al dat werk beter te organiseren en te vereenvoudigen. Bovendien... hard werken is helemaal niet erg. De hoeveelheid werk geeft meestal geen stress, maar niet afgemaakt en ingepland werk geeft stress.

Het is mijn missie om managers met een hoge werkdruk te leren hoe ze met plezier en weinig moeite het werk slim organiseren

Weg met alle onrust en 'open eindjes'. Leer organiseren!

Mijn werk liep mij ook regelmatig over de schoenen. Gelukkig was ik altijd in staat om weer overzicht te creëren en werd er steeds handiger in. Met de kennis uit mijn opleidingen, het lezen van heel veel relevante boeken, maar vooral mijn schat aan 27 jaren managementervaring, heb ik een methodiek ontwikkeld waardoor het organiseren van het werk een stuk eenvoudiger wordt. Na veel uitproberen en ervaren van het gemak en de winst, heb ik alles op een rij wat mij als manager enorm heeft geholpen. Bovendien...hard werken is helemaal niet erg. De hoeveelheid werk geeft meestal geen stress, maar niet afgemaakt en ingepland werk geeft stress.

Meer dan 1.000 mensen heb ik inmiddels mogen helpen bij het vinden van structuur en overzicht en het letterlijk ervaren van meer tijd en werkplezier. 

Ik heb mij gespecialiseerd in het organiseren met Outlook en heb precies in kaart welke functionaliteiten jou als manager heel veel gaan opleveren. Als je dit in combinatie met enkele gedragswijzigingen leert inzetten, heb je uren tijdswinst per week te pakken. Ik maak er zelf ook optimaal gebruik van en wat heeft mij dat veel gebracht. Nog steeds en dat gun ik jou ook!
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert

Ook jij kunt met minder moeite meer gedaan krijgen!

Hoe zou het voor jou zijn als je de volgende resultaten behaalt:

Rust in je hoofd
Na iedere training vraag ik naar het mooiste concrete resultaat. Rust in mijn hoofd staat op nummer 1.
Compleet overzicht van alles wat moet gebeuren, het geeft een boost aan je zelfvertrouwen
Jouw e-mail verwerk je razendsnel en vol vertrouwen leun jij op het systeem dat voor jou werkt. Je hoeft niets te onthouden, maar gaat ook niets vergeten. Jij bent jouw acties de baas en komt altijd goed voorbereid voor de dag, wat leidt tot een betere samenwerking met je medewerkers en collega’s.
Tijdsbesparing van enkele uren per week
Er is weer ruimte voor creativiteit en ontwikkeling. En minstens zo belangrijk: tijd om te lachen en plezier te maken! Het werken wordt weer leuk.
Je kunt aan het eind van de werkdag je werk achter je laten en hebt weer ruimte voor de voor jou belangrijke privézaken
Je bent met volle aandacht bij je gezin, vrienden, op de sportclub, of wat maar belangrijk is voor jou.

Wat anderen zeggen

Annemieke de Jager

Rabobank
Ik heb weer rust en overzicht!
Ik vond de training zeer geslaagd en volledig gericht op de persoon zelf. Jetty heeft veel geduld en probeert mee te denken waar het ‘probleem’ zit en hoe dit zorgvuldig en efficiënt op te lossen. Ik houd er een prettig gevoel aan over.
Ik heb nu een techniek aangeleerd om weer rust en overzicht te creëren in mijn hoofd en niet van de hak op de tak taken uit te voeren. Ze heeft mij op de juiste punten weten te raken en aangevoeld waar ik behoefte aan had, zodat je weer met zelfvertrouwen de deur uit gaat. Blijf vooral zo doorgaan!

Jeltje Lettinga

Manager DWF
Wat een verbluffend resultaat!
Jetty heeft de training positief en volgens een prima opbouw opgepakt. Verder is zij rustig, geduldig en daadkrachtig. Zij heeft op een duidelijke en heldere manier uitleg gegeven over de methode en de tips en trucs zijn sterk en praktisch. Daarnaast heeft zij belangrijke informatie gegeven waar ik mee verder kan. Hierdoor krijg ik zin om nog meer te leren en op te pakken. Het was een sessie, die alleen maar winst heeft opgeleverd. Er is nu weer overzicht en dat geeft ruimte in mijn hoofd. Wat een verbluffend resultaat. Ik kan haar training zeker aanraden.

JOHAN BRANDSMA

Teamleider ZA Receptie & Telefonie GGZ 
Hier word je blij van!
Ik heb samen met een groep managers bij Jetty de training  gevolgd. Sinds lange tijd weer een training waar ik heel blij van word. Het heeft me energie gegeven en het was nuttig. Wat wil je nog meer? De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. De heldere uitleg en de praktische e-learning maakten het zo dat de stof direct toepasbaar is. Ik had een volle Mailbox, onrustig gevoel en niet één digitaal agenda, werkblad, etc. Het is erg waardevol dat je door aanpassingen in je gedrag en een applicatie je werk veel beter kan managen. Ga zo door!

Krijg je zin om door te pakken?

Bekijk welk type training het beste bij jou past. 
BEKIJK DE TRAININGEN
Als het jou minder goed lukt, zal ik het je dan leren? De oplossing ligt dichter bij dan je denkt!
Vaak hoor ik om mij heen dat een organisatie, of het bedrijf waarin je werkt verantwoordelijk is voor de te hoge werkdruk. Daar ligt de actie. En ja, ik ben het daar mee eens. Maar ik geloof ook erg in zelfleiderschap. Wat kan jij persoonlijk doen om het aan te pakken, zelf de regie te nemen. Dat voelt zoveel beter. Niet telkens constateren dat het veel te druk is, maar in actie komen. En misschien is de ruimte die er voor jou persoonlijk ontstaat wel een begin van een organisatiebrede aanpak van de te hoge werkdruk. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Maak het eenvoudig en houd het simpel!

Soms vragen mijn klanten zich af of ze het ooit kunnen leren en zijn ze bang voor het digitaal organiseren met Outlook. Het is niet ingewikkeld, ik ben zelf ook geen digitaal wonder. Ik maak het eenvoudig en houd zelf vooral van simpel! Ik help je (t/m de laatste stap) en ik constateer elke keer weer dat echt iedereen het kan leren.

Een mooie bijkomstigheid is dat uit ervaring blijkt dat de training zich heel snel weer terugverdient. Naast de tijdsbesparing, worden er minder fouten gemaakt en faalkosten verminderd. En door de vrij gespeelde ruimte kun je concreter werken aan je doelen.

'Organiseer het Goed' training

In de training optimaliseer je jouw (digitale) werkplek, werkwijze en werkplanning en leer ik je efficiënt en effectief (samen)werken. Met veel aandacht voor het inrichten en leren plannen en organiseren met MS Outlook.

Je laat je niet meer leiden door de stroom aan e-mail dat de hele dag binnenkomt. Deze stroom leer je razendsnel af te handelen, waardoor je jouw beschikbare tijd kan besteden aan jouw belangrijke kerntaken.

Ik leer jou krachtige keuzes maken, je productiviteit te verhogen door jouw werk slimmer te plannen en te organiseren en met meer focus vanuit doelen te werken.

En ik geef jou de tools in handen om het '0-punt' te bereiken. Dat is het moment waarop werkelijk alles binnen de werkplek is doorlopen en over alles een beslissing is genomen. Alle ruis op de lijn is weg georganiseerd.

Alle taken staan ingepland en de in-box is leeg. Er is een compleet overzicht van alles wat speelt. En wat geeft dat een fantastisch opgeruimd gevoel. Jij hebt weer de regie en de touwtjes in handen en tijd voor de zaken die voor jou en jouw organisatie belangrijk zijn.
De training is interactief met veel direct toepasbare tips, technieken én inzichten. Tijdens de training gebruik je jouw eigen Windows PC/ laptop en ga je actief aan de slag in je MS Outlook. Je ontdekt allerlei krachtige mogelijkheden / praktijkvoorbeelden die voor jou van toepassing zijn. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen, ervaren en de training afsluiten met een optimaal ingerichte Outlookomgeving. Een systeem wat staat, waar je alles in plant en die alles voor je onthoudt.

Een mooie bijkomstigheid is dat uit ervaring blijkt dat de training zich heel snel weer terugverdient. Naast de tijdbesparing, worden er minder fouten gemaakt en faalkosten verminderd. En door de vrij gespeelde ruimte kun je concreter werken aan je doelen.

Ook na de training help ik je graag verder
Ik bied je de benodigde nazorg, zodat je de nieuwe werkwijze echt goed kunt vasthouden. Een totaalpakket voor een blijvend resultaat.

1-OP-1 TRAINING VAN 1 DAG of 3 online sessies

Wil je graag veel persoonlijke begeleiding om de klus te klaren, kies dan voor een 1-op-1 training. We gaan een hele dag samen aan het werk op jouw kantoor, of we plannen 3 online sessies van 2,5 uren. Aan het einde van de training is het '0-punt' bereikt. Je kunt direct met een schone lei beginnen.
Gratis telefonisch intakegesprek
Je werkt een hele dag (live) met mij samen of 3 x 2,5 uren online via MS Teams
Aan het einde van de training (zijn indien van toepassing je papieren omgezet in acties en) is jouw takenpakket ingepland,  jouw Outlook helemaal opgeruimd en optimaal ingericht. Je bent helemaal klaar voor de nieuwe werkwijze
Onbeperkt vragen stellen en onverdeelde aandacht voor jou. We creëren de optimale oplossing voor jouw persoonlijke situatie
Je ontvangt een jaar toegang tot de zeer complete online training voor de 'puntjes op de i'
Je ontvangt een zeer compleet instructieboek als naslagwerk
Optioneel: na enkele weken kun je een online persoonlijke 1 op 1 sessie aanvragen voor een optimaal eindresultaat
LET OP! Deze training is alleen voor deelnemers met een MS Outlook Desktop Versie met een Windows laptop of Windows PC.
€997,-
exclusief 21% btw
Ik KOM GRAAG IN CONTAct

Groepstraining incompany

Wil je in een groepstraining leren hoe je jouw werk slim kunt organiseren, kies dan voor deze training en ga meters maken samen met je collega’s. Met aandacht voor afspraken over e-mailgedrag en onderlinge samenwerking. De training vindt plaats op locatie of via MS Teams en de online leeromgeving.
Gratis telefonisch intakegesprek
Groepstraining met je collega’s / medewerkers  | 1 dag | maatwerk mogelijk | maximaal 8 personen
Aan het einde van de training is je Outlookomgeving optimaal ingericht en heb je de tools in handen om een start te maken met de nieuwe werkwijze
Je ontvangt een jaar toegang tot de zeer complete online training voor de 'puntjes op de i
In deze aanvullende online training kan je alle documenten downloaden die we tijdens de training hebben behandeld
Je ontvangt een zeer compleet instructieboek als naslagwerk
Na 1-2 weken worden online persoonlijke 1 op 1 sessies gepland voor een optimaal eindresultaat
LET OP! Deze training is alleen voor deelnemers met een MS Outlook Desktop Versie met een Windows laptop of Windows PC.
Prijs op aanvraag
maatwerk mogelijk
ik kom graag in contact
timemanagement organiseren met outlook

open inschrijving

Wil je leren jouw werk slim te organiseren in een training samen met gelijkgestemden? Kies dan voor deze training. Het is een kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw vragen. Deze wordt online georganiseerd, dus je hoeft er niet voor te reizen.
De training vindt plaats via MS Teams en de online leeromgeving. 
1 dag | maximaal 8 personen
Aan het einde van de training is je Outlookomgeving optimaal ingericht en heb je de tools in handen om een start te maken met de nieuwe werkwijze
Je houdt een jaar toegang tot de zeer complete online training voor de 'puntjes op de i'
In deze online training kan je alle documenten downloaden die we hebben behandeld
Je ontvangt een zeer compleet instructieboek als naslagwerk
Na enkele weken vindt een persoonlijke 1 op 1 sessie plaats voor een optimaal eindresultaat
LET OP! Deze training is alleen voor deelnemers met een MS Outlook Desktop Versie met een Windows laptop of Windows PC.
Datum en locatie
23 september van 9:00 - 15:00 uur / via MS Teams
Maak je keuze in het aanmeldformulier.
€397,- (ontvang €50,- vroegboek korting bij inschrijving voor 16 september)
exclusief 21% btw
Ik kies voor deze TRAINING VIA open inschrijving
timemanagement organiseren met outlook

Onlinetraining

Door het volgen van de onlinetraining leer je jouw werk slim organiseren. Je volgt de training op iedere gewenste (werk)plek, op een tijdstip en in het tempo wat jou goed uitkomt. Optioneel kun je deze training uitbreiden met aanvullende persoonlijke begeleiding.
Je ontvangt een duidelijke planning en een concreet stappenplan
Je volgt de online lessen zelfstandig
In deze onlinetraining plaats ik onder de lessen (indien van toepassing) opdrachten die je kunt downloaden en opslaan als naslagwerk, of ik verwijs je naar links met relevante informatie 
Aan het einde van de training is jouw takenpakket ingepland en jouw Outlook helemaal opgeruimd en optimaal ingericht. Je bent helemaal klaar voor de nieuwe werkwijze
Je ontvangt een zeer compleet instructieboek als naslagwerk
Je houdt een jaar toegang tot de online leeromgeving
VIP: Toegang zolang de training bestaat
VIP: Persoonlijke 1 op 1 sessie (60 minuten)
LET OP! Deze training is alleen voor deelnemers met een MS Outlook Desktop Versie met een Windows laptop of Windows PC.
VANAF €147,-
exclusief 21% btw
MEER INFORMATIE

Wat anderen zeggen

DIEUWKE Vd VEEN

Diëtist Martini Ziekenhuis
Ik kan iedereen aanraden om een training bij Jetty te doen! 

Mijn inbox stond vol met honderden e-mails, ik gebruikte de agenda niet en ik had steeds het gevoel dat ik van alles 'moest' doen. We hebben de inbox geleegd, een logische mappen structuur opgezet en een knop toegevoegd waarmee je direct de e-mails in je agenda kan zetten en een goede structuur in mijn agenda aangemaakt. Op deze manier kan ik nu goed ordenen zonder dat ik het gevoel heb dat ik dingen vergeet en ik creëer nu snel weer overzicht. Het geeft véél meer rust en overzicht om het toch op de nieuwe manier te doen. Verder is Jetty een hele goede en vooral enthousiaste coach. Had ik dit maar eerder gedaan.


Reny vd Meer

Manager WWZ De Friese Wouden
Eindelijk weer een training waar je écht en diréct iets aan hebt!
Ik heb de training gevolgd met een groep managers binnen mijn organisatie. Enkele weken na de groepstraining hadden we allemaal een een individueel terugkommoment voor de ‘puntjes op de i’. Wat was dit een goede en inspirerende training, waar ik veel aan ga hebben. De training is heel duidelijk en professioneel en ook de opbouw zit goed in elkaar. Ik heb nog veel meer geleerd dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik heb nu inzicht, een compleet overzicht en structuur in mijn agenda. En het lukt me om een lege mailbox te creëren. Deze training zou eigenlijk thuishoren bij iedereen die start met het werken als manager!


WELMOED STOLLENGA

Hoofd financiële zaken Martini Ziekenhuis
De training heeft mij veel rust en overzicht gebracht!

Ik heb de online training gevolgd met een aanvullende 1 op 1 sessie via Teams. Het heeft mij veel rust en overzicht gebracht. Het scheelt zoeken als je alle stukken direct bij de afspraak voegt in je agenda en de snelle stap ‘agenda item met bijlage’ is wat mij betreft een echte topper. Hoe vaak ik die al niet heb gebruikt in de korte periode dat ik het zo heb ingericht.  Verder geeft een lege mailbox mij enorm veel rust en ruimte om ook bezig te zijn met andere zaken. Verder is Jetty een prettige persoonlijkheid en to the point in haar gesprekken. Zij heeft mij met haar training geholpen met waardevolle tips om nog effectiever te kunnen werken.
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert

Meest gestelde vragen

Ik geef alvast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen
Kan ik mij voorbereiden op de training?
Bij de opdrachtbevestiging stuur ik je relevante informatie die je voorafgaand aan de training kunt doornemen. Begin niet alvast met het reorganiseren. Dat doen we tijdens de training.
Waar vindt de 1 op 1 training training plaats?
Bij jou op kantoor (1 dag) of via MS Teams (3 online sessies van 2,5 uren). 
Ik heb mij via open inschrijving ingepland. Mag ik bij verhindering iemand anders laten gaan?
Dat mag zeker.
De informatie is helemaal gericht op managers. Is de training ook zinvol voor andere functies?
De training is zinvol voor iedereen die met MS Outlook werkt en een hoeveelheid werk te plannen heeft. Daarnaast geef ik de training ook aan teams. Dit is heel krachtig, omdat je gelijk samen met je team afspraken kan maken over de onderlinge afstemming, samenwerking en e-mailgedrag. En uiteindelijk gaat het over zelfleiderschap en daar kan iedereen de vruchten van plukken.
Is het echt mogelijk om in 1 dag zoveel te behandelen en zo’n groot resultaat te bereiken?
Uit ervaring blijkt dat dit mogelijk is. De training is heel gestructureerd en via een logische opbouw opgezet. Uit de evaluaties blijkt dat er genoeg tijd wordt besteed aan de verschillende onderdelen.

Ga jij de samenwerking met mij aan?

Profiteer van jarenlange praktijkervaring.
BEKIJK DE TRAININGEN

1-OP-1 TRAINING VAN 1 DAG of 3 online sessies

LET OP! Deze training is alleen voor deelnemers met een MS Outlook Desktop Versie met een Windows laptop of Windows PC.
€997,-
exclusief 21% btw
Ik KOM GRAAG IN CONTAct

Groepstraining incompany

LET OP! Deze training is alleen voor deelnemers met een MS Outlook Desktop Versie met een Windows laptop of Windows PC.
Prijs op aanvraag
maatwerk mogelijk
ik kom graag in contact

open inschrijving

LET OP! Deze training is alleen voor deelnemers met een MS Outlook Desktop Versie met een Windows laptop of Windows PC.
€397,-
exclusief 21% btw
Ik kies voor deze TRAINING VIA open inschrijving

Onlinetraining

LET OP! Deze training is alleen voor deelnemers met een MS Outlook Desktop Versie met een Windows laptop of Windows PC.
VANAF €147,-
exclusief 21% btw
MEER INFORMATIE over deze online training
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Expert in organiseren met Outlook
checkcommentsusercheckmark-circlechevron-down-circle