• OHG

U bent hier: Organiseer Het Goed > Blog

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Organiseren is keuzes maken. Leren organiseren is ook een keuze. Het startpunt van de organizingsessie bij een nieuwe klant. Aan de hand van de vooraf omschreven leerdoelen zijn we aan de slag gegaan en werden woorden omgezet in daden. Uitgangspunt van de training was het inzichtelijk maken en structureren van de werkzaamheden, het leren plannen en het opvolgen van de planning.

Ik ontving van haar onderstaande tekst:

De training was geweldig, ik ben het geleerde meteen toe gaan passen binnen mijn werkprocessen, maar ook buiten het werk. Je hebt mij wakker geschud en ben je heel dankbaar voor deze eyeopener. Ik heb zelf wel geprobeerd om mijn situatie aan te passen, maar viel telkens weer terug in mijn oude werkwijze. Nu ben ik ervan overtuigd dat ik de nieuwe werkwijze zal blijven volgen, zonder afdwaling. Wat was ik hier al lang naar op zoek. Soms hebben we hulp nodig, maar durven we het niet toe te geven.
Wat een geweldige organizer ben jij en daarom wil ik jou aanbevelen. De rust die je uitstraalt, de aanpak, jouw instelling. De manier waarop je het doet, je geduld, begrip, bekwaamheid en professionaliteit, wat heeft jouw training mij goed gedaan. Ik ben blij dat ik mijn zwakke punten heb aangegeven bij mijn leidinggevende en dat ik bij jou terecht ben gekomen. Ik voelde mij bij jou gelijk op mijn gemak en je was vol enthousiasme. Bovendien heb je mij gemotiveerd en geïnspireerd. Je bent een aanwinst in de wereld van coaching.

Tja, daar word ik als organizer stil van. Wat heb ik toch prachtig werk. Organiseer het Goed.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • CONTROLE *