• OHG

Georganiseerd werken

Maatwerktraining op de werkplek (cleandesk en cleanscreen)

Wil jij een leeg bureau, een lege inbox, een compleet overzicht van al je taken, alles direct kunnen vinden en altijd goed voorbereid voor de dag komen? Dat kan door het volgen van de maatwerktraining Georganiseerd Werken.

Op het werk is een Professional Organizer je coach bij het creëren van overzicht en structuur op tijd en taken, werkprocessen, e-mailafhandeling, planning, digitale en papieren informatie en de fysieke werkruimte. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op voor een persoonlijke kennismaking.

Leren organiseren op de werkplek

Hoe kun je je tijd zo effectief mogelijk gebruiken, zodat je toekomt aan zaken die belangrijk zijn en dat jij je niet gehaast voelt? Hoe kun je je spullen en informatie zo beheren dat je alles snel kunt vinden met een gevoel van overzicht en orde? Leer organiseren op de werkplek!

Ik begeleid je in het maken van keuzes die je in staat stellen om meer gestructureerd te denken en te werken en ik help je bij het efficiënter indelen van de beschikbare tijd. Samen gaan we al jouw taken in kaart brengen, prioriteren en in een overzichtelijke planning zetten. Ik leer je jouw agenda en mailbox in MS Outlook op een slimme manier in te richten en te gebruiken. Hierdoor zal jouw productiviteit verbeteren en je hebt op elk moment een compleet overzicht.

Stap voor stap worden de zaken aangepakt richting een nieuwe overzichtelijke structuur binnen de fysieke – en digitale werkomgeving, zodat jij je weer volledig kunt richten op je kerntaken.

Mijn werkwijze

Jouw situatie en wensen staan centraal in mijn aanpak. Na een eerste persoonlijke kennismaking, waarin de situatie en de wensen worden geïnventariseerd, wordt samen met jou een plan van aanpak opgesteld. Samen pakken we aan wat je stoort en wat je graag wilt veranderen. Je leert keuzes maken, ordenen, structureren, prioriteiten stellen en misschien wel te schrappen, waardoor het resultaat blijvend van aard is. Aan het einde van de ondersteuning en begeleiding volgt een evaluatie.

Wat mag je uiteindelijk verwachten?

Het uiteindelijk resultaat is concreet: een opgeruimd bureau zonder stapels papier, slim leren plannen, een overzichtelijke agenda/planning en een vlotte afhandeling van taken, post en e-mail. Al met al een gevoel van overzicht en controle in een plezierigere werkomgeving waarin je efficiënt en effectief kunt (samen)werken.

  • leren plannen
  • opgeruimde werkplek
  • overzichtelijke agenda
  • betere samenwerking met collega’s
  • ruimte voor creativiteit en productiviteit
  • tijdsbesparing van enkele uren per week
  • meer tijd over voor kerntaken en minder overwerk

Uit ervaring blijkt dat de training zich snel weer terugverdient. Naast de tijdsbesparing van enkele uren per week, worden er minder fouten gemaakt en faalkosten verminderd. En door de vrij gespeelde ruimte kun je concreter werken aan je doelen. Er is weer plaats voor ontwikkeling.

Ben je op zoek naar een Professional Organizer?

Wil jij de controle en overzicht op je werkomgeving? Neem dan contact met mij (Jetty Rozema) op om de mogelijkheden van een Professional Organizer in de werkomgeving te bespreken. Ik kom graag met je in contact. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer (06) 55 39 71 66 of vul het contactformulier in.

Kies nu voor overzicht en controle in een plezierigere werkomgeving.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

 

Persoonlijke kennismaking

CONTROLE *

De inhoud en opbouw van de sessie was goed en concreet. Vooral het plannen/agendabeheer was een sterk punt. Ik heb nu veel meer overzicht en alle taken staan ingepland. Hierdoor krijg ik “meer lucht”. Ik ben heel tevreden over de begeleiding. Rolf van Dijk, Ergotherapie Groningen
Op een zeer prettige en professionele manier heeft Jetty de training verzorgd. Met een helder, duidelijk en overzichtelijk programma was aan het einde van de training een prachtig resultaat behaald. Een clean desk, clean screen, tips en trucs en Jetty gaf me een positieve boost om op de nieuwe manier te blijven organiseren. Jetty, ik zal je van harte aanbevelen bij collega’s en andere organisaties. Het was in één woord, geweldig! Agnes IJland, Huisartsendienst Twente-Oost
De training was geweldig, ik ben het geleerde meteen toe gaan passen binnen mijn werkprocessen, maar ook buiten het werk. Je hebt mij wakker geschud en ben je heel dankbaar voor deze eyeopener. Ik ben ervan overtuigd dat ik de nieuwe werkwijze zal blijven volgen, zonder afdwaling. Wat een geweldige organizer ben jij en daarom wil ik jou aanbevelen. De rust die je uitstraalt, de aanpak, jouw instelling. De manier waarop je het doet, je geduld, begrip, bekwaamheid en professionaliteit, wat heeft jouw training mij goed gedaan. Ik ben blij dat ik mijn zwakke punten heb aangegeven bij mijn leidinggevende en dat ik bij jou terecht ben gekomen. Ik voelde mij bij jou gelijk op mijn gemak en je was vol enthousiasme. Bovendien heb je mij gemotiveerd en geïnspireerd. Je bent een aanwinst in de wereld van coaching. Andrea Edwards, Gemeente Slochteren