Weg met e-mailstress!

Wil jij direct tijd winnen met een snelle e-mail afhandeling? Hoe jij na het inzetten van deze 3 gouden tips jouw mailbox wél leeg krijgt en houdt!

1. Je gaat door een rigoureuze keuzesystematiek jouw doorloopsnelheid halveren
2. Je leert via één klik e-mails ombouwen tot actie
3. Je laat automatisch door MS Outlook e-mails op de juiste plek zetten en nee, dat is niet jouw inbox. 

Jij hebt als manager toch belangrijkere zaken te doen, dan een overvolle inbox door te spitten op zoek naar openstaande acties?
DOWNLOAD E-BOOK

Het is mijn missie om managers met een hoge werkdruk te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite het werk slim kunnen organiseren

Ik stel me graag even voor

Mijn naam is Jetty Rozema en als trainer, coach en professional organizer is het mijn missie om managers te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite het werk slim kunnen organiseren.

Noem mij maar gerust een ervaringsdeskundige. Sinds de oprichting van mijn bedrijf help ik met mijn diensten / trainingen vooral managers met een hoge werkdruk bij het slimmer organiseren van het werk. En omdat ik zelf 27 jaren als manager heb gewerkt, weet ik hoe ik jou kan helpen.

Ik ben opgeleid tot professioneel coach en professional organizer en alles wat ik leerde ging ik uitproberen en toepassen binnen mijn werk als manager. Wat heb ik hier veel profijt van gehad en dat gun ik jou ook! 

Met mijn kennis er ervaring heb ik inmiddels meer dan 1.000 mensen succesvol mogen begeleiden bij het creëren van meer tijd, meer kwaliteit en meer werkplezier. Dat doe ik door o.a. het geven van mijn training timemanagement en organiseren met MS Outlook. Nog steeds sta ik er versteld van hoe je door het aanleren van eenvoudige methodieken en het doorvoeren van enkele veranderingen in je werkwijze en gedrag zo’n verschil kunt maken. Niet ingewikkeld, ik houd vooral van simpel. Het afhandelen van e-mail is daar een onderdeel van.

Weg met e-mailstress? Ontvang gratis mijn e-book.
DOWNLOAD E-BOOK
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert
usercheckmark-circle