Weg met e-mailstress!

Hoe jij na het inzetten van deze 3 gouden tips jouw mailbox wél leeg krijgt en houdt!

1. Je gaat door een rigoureuze keuzesystematiek jouw doorloopsnelheid halveren
2. Je leert via één klik e-mails ombouwen tot actie
3. Je laat automatisch door MS Outlook e-mails op de juiste plek zetten en nee, dat is niet jouw inbox. 

Jij hebt als manager toch belangrijkere zaken te doen, dan een overvolle inbox door te spitten op zoek naar openstaande acties?
DOWNLOAD E-BOOK

Ik heb er mijn missie van gemaakt om managers met een hoge werkdruk te leren hoe ze met meer plezier en minder moeite hun werk beter kunnen organiseren.

Ik stel me graag even voor

Mijn naam is Jetty Rozema en noem mij maar gerust een ervaringsdeskundige. Sinds de oprichting van mijn bedrijf help ik met mijn diensten / trainingen vooral managers met een hoge werkdruk bij het slimmer organiseren van het werk. En omdat ik zelf 27 jaren als manager heb gewerkt, weet ik wat speelt en wat nodig is.

Ik ben opgeleid tot professioneel coach en professional organizer en ben het geleerde toe gaan passen binnen mijn werk. Wat heb ik hier veel profijt van gehad en dat gun ik jou ook! Met mijn kennis er ervaring heb ik inmiddels meer dan 1.000 mensen succesvol mogen begeleiden bij het creëren van meer tijd, meer kwaliteit en meer werkplezier. Dat doe ik door o.a. het geven van mijn training timemanagement en organiseren met MS Outlook. Het afhandelen van e-mail is daar een onderdeel van.

Weg met e-mailstress? Ontvang gratis mijn e-book.
DOWNLOAD E-BOOK
27 jaren managementervaring
Professioneel coach
Professional organizer
Organiseren met Outlook expert
usercheckmark-circle