Staan de weeknummers al in jouw Outlook?

We gaan richting de zomervakantie. De afstemming van de vakantieweken gaat vaak via weeknummers. Wist je dat je deze weer kunt laten geven in Outlook?

De weeknummers staan standaard uit in Outlook

Je wilt niet weten hoe vaak ik een kalender of een papieren agenda op het bureau tegenkom, puur en alleen om de weeknummers. Of het wordt via google opgezocht.

Ben jij ook via omwegen op zoek naar de weeknummers? Dat is dan vanaf nu verleden tijd, want je kunt ze heel eenvoudig weergeven in Outlook. Ze worden zichtbaar in jouw datumnavigator en agenda.

Zo doe je dat:

Ga naar BESTAND (links boven in je scherm) > OPTIES > AGENDA: onder weergaveopties WEEKNUMMERS WEERGEVEN aanvinken > OK

Simpel toch? Benieuwd naar meer handigheidjes? Ze komen allemaal aan bod in mijn trainingen. En ze zijn leuk en praktisch hoor, maar je wordt er natuurlijk niet heel veel efficiënter en effectiever van.

Wil je écht meters maken en naast het inzetten van handigheidjes vooral slim leren plannen en organiseren met Outlook? In mijn training leer je o.a. razendsnel je mail verwerken, één slim systeem op te zetten en hoe je overzicht krijgt op je activiteiten en planning.

Kijk gerust op mijn website Organiseer het Goed! Of neem contact met mij op via info@organiseerhetgoed.nl

Wie weet ga jij strak georganiseerd de zomervakantie in 😊

Wil jij ook met meer gemak jouw werk organiseren?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail. Ze zijn allemaal gericht op het creëren van tijdwinst, een hogere kwaliteit van werken en meer werkplezier.
Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Zie mijn privacy verklaring.
user